• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Ноябрь » 09
Працівник цеху здоров"я та благоустрою комбінату імені Ілліча, майстер спорту міжнародного класу з бігу за добу Валерій БожЕнов за добу закінчує свій черговий сезон. Яким він був для спортсмена, котрий вже майже сорок років займається бігом на надмарафонські дистанції, Валерій Боженов розповів програмі Події-спорт.
Кожного дня, у будь-яку погоду за будь-яким настроєм Валерій Боженов виходить на тренування. Найчастіше спортсмен біжить вздовж донецької автотраси до пам"ятного знаку Сталевар та назад до палацу металургів, а це понад двадцять п"ять кілометрів. Взагалі за місяць Валерій пробігає на тренуваннях до дев"ятисот кілометрів.
Боженов - мсмк: "Мне нравятся трассы, как стиральная доска, где есть подъемы и спуски. Равнине не благоволю. Но надо быть готовым к любой дистанции. Меня можно увидеть в любых концах города, не зацикливаюсь на одном маршруте".
Сам спортсмен вважає, що дві тисячі дев"ятий рік склався для нього непогано- вдалося уникнути травм та крім цього взяти ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.11.2009

Футболісти Іллічівця-два достроково завершили осінню частину першості України серед команд другої ліги. Через епідемію грипу матчі шістнадцятого туру були перенесені на весну. Отже поєдинок Металург- два (Запоріжжя)- Іллічівець- два відбудеться у дві тисячі десятому році. А на зимову перерву команди групи Б другої ліги пішли у такому турнірному становищі : лідером змагань є футболісти Титана з Армянська. Друга іллічівська команда займає тринадцяте місце, у неї в чотирнадцяти зустрічах вісім очок. А кращим бомбардиром групи Б є Василь Клімов з командами Кремінь- він забив десять голів у дванадцяти матчах.

Добавил: Portokali | Дата: 09.11.2009

У своєму останньому матчі чемпіонату Донецької області серед команд вищої ліги футболісти Портовика у Комсомольському зіграли з командою Гірник- Іллічівець і перемогли з рахунком два:один. Перший гол ще до перерви забив у ворота господарів поля Сергій Колесник. У другому таймі капітан Портовика Олександр Ляхов провів другий м"яч, а на останній хвилині зустрічі суперник маріупольської команди забив один гол у відповідь- два:один- перемога Портовика. У інших матчах останнього туру Славхліб зі Слав"янська переміг команду Нова-люкс- три:два- і став чемпіоном області. Портовик- на другому місці, третє посіли футболісти команди Конті з Костянтинівки, які виграли у донецького Титана з рахунком три:нуль.

Добавил: Portokali | Дата: 09.11.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0