• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 12 » Закриття сезону з дрег-рейсингу
Закриття сезону з дрег-рейсингу
18:21
Заключні у нинішньому році змагання з дрег- рейсінгу на бетоній смузі колишнього аеродрому зібрали автомобілі з Маріуполя, Донецька, Харківа та Слов"янська. Вони визначали переможців у шести класах. У перших трьох не було рівних маріупольськім автогонщикам Григорію Думбуру та Василю Селютіну.
Змагання проводила громадська органзізація Автоспорт-Маріуполь за підтримки комбінату імені Ілліча.
С. Магера: "Слова благодарности спонсору- страховому обществу Ильичевское. Без него эти соревнования не получились бы. Призовые свыше 20 тыс гривен".
Дистанція, яку проходили учасники- чотириста два метри, тобто чверть милі. Переможці визначалися у шести класах у залежності від об"єма двигуна. Чим більше клас , тим більше і об"єм. Вперше за чотири роки на змаганнях використовувалася телеметрія, що дало змогу визначити результат до тисячних долей секунди і швидкість вихода зі старту. Маріуполець Григорій Думбур виступав на автомобілі ВАЗ- двадцять один нуль дев"ять. Він переміг у першому класі, де змагалися авто з об"ємом двигуна до тисяча чотирьохсот кубічних сантиметрів і став другим у другому класі до тисячі шістьсот кубічних сантиметрів. Сам Григорій розповів, що сподівався перемогти і у другому класі, а до перегонів йому допомогали готуватися батько та друзі. Григорій Думбур: "Вообще, еду как получается , чтобы лучшее время вышло. А так в зависимости от гонки, с кем ехать. Можно и посмотреть, где соперник, а если рядом- не успеваешь посмотреть, что там происходит. Есть результат, вот и все".
Ще один маріуполець Василь Селютін на ВАЗ-двадцять один нуль вісім переміг у другому та третьому класах. Неабияку конкуренцію йому склав Ігор Голопьоров з Донецька на Таврії. Саме Голопьоров показав кращу швидкість вихода у ствір- сто вісімдесят один кілометр, але для загальної перемоги цього виявилося недостатньо.
В.Селютін: "Было много переделок авто, буквально сегодня по пути сюда сгорело сцепление, пришлось менять. Хоть не зря. Весь год боролись с Голоперовым, достойный соперник".
У четвертому класі переміг Ігор Голопьоров з Донецька, у а пятому та шостому відповідно харків"яни Сергій Руденко та Василь Кравченко. Числені глядачі отримали задоволення від змагань, серед них брат та сестра Роман та Валерія Рассоха, яких приваблює швидкість машин, різноманітність іх марок.
В. Рассоха: "Сами сидим за рулем 2 года. Не участвуем, но смотрим. Отлично, только холодно. Приезжаем почти каждую неделю, любим машины".
Саме серед глядачів інформаційний портал ілліч-ін-юей провів лотерею- розіграш призів за номерами вхідних квитків. Переможці отримали набори автоприладдя.

Просмотров: 1498 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0