• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 08
Чотири юнацькі команди футбольного клубу Іллічівець провели чергові матчі у чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги України. Вихованці тренера Володимира КалачА віком до сімнадцяти років у спорткомлексі Іллічівець приймали однолітків з Харкова, де і перемогли з рахунком два:один.
Юні ілллічівські футболісти віком до сімнадцяти років грали вдома з командою училища фізичної культури з Харкова.
Несмеян - тренер: "Мы ставим задачу не попасть в финал или занять первое место, а воспитать футболистов для команды мастеров. Из этой команды 2 чел. подписали контракты с донецким Металлургом и Шахтером. Нападающий хороший, 9 номер, Савченко, который гол забил".
Гра відбулася у спорткомплексі Іллічівець на полі зі штучним покриттям. Перший тайм закінчився вничию нуль:нуль. Після перерви володіли м"ячем і атакували гості, а маріупольські хлопці відповідали гострими контратаками. Одна з них закінчилася результативно - Валентин Котенко змусив харків"ян розпочати гру з центра поля- од ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.10.2009

Свій другий поєдинок у розіграші Кубку Ліги ПФЛ футболісти Іллічівця-два зіграли вдома з командою Титан з Донецька і перемогли з рахунком один:нуль. Єдиний гол у господарів поля забив шістнадцятирічний вихованець маріупольского футболу Ігор Омельченко.
Це перший розіграш Кубку Ліги, який проводить професійна футбольна ліга України. У змаганнях беруть участь майстри , а також аматорські команди. Донецький Титан у цьому році виступає у першості Донецької області і теж, як і Іллічіевць-два, заявив себе до Кубку Ліги.
Пилипенко - тренер Іллічівця-2: "Задачи ставились, чтобы больше было игровой практики, особенно у молодых игроков. Если бы не Кубок, мы седьмого ноября заканчивали. Игры эти- большой опыт, особенно для 93 года, хорошая практика".
У першому таймі суперники не змогли бодай один раз вразити ворота один - одного. А у середині другої половини гри комбінація за участю наймолодших гравців Іллічівця-два- шістнадцятирічних Сергія Передрія та Ігоря Омельченка - закінчила ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.10.2009

Добігає кінця чемпіонат Маріуполя з футболу серед команд першої групи, де виступають п"ять команд. Вже достроково визначився чемпіон міста - це команда Портовик державного торговельного порту, яка нещодавно перемогла команду Титан з киснево- конвертерного цеху комбінату імені Ілліча з рахунком -два:один. На другому місці остаточно розташувалася команда Титан . Третє зараз займає команда- Ілліч-Агро, яка у своєму останньому матчі зустрілася з командою Водоканалець. Програючи з рахунком нуль:два, іллічівці ще до перерви зусиллями Євгена Пасинкова відіграли один м"яч. А після перерви у матчі двічі відзначився Олександр Крикливий. Іллічі-Агро переміг з рахунком три- два. У чемпіонаті залишилося ще три поєдинка.

Добавил: Portokali | Дата: 08.10.2009

У Луганську пройшов чемпіонат України з більярду серед юнаків та дівчат. Від Маріуполя у ньому взяли участь шість спортсменів, які показали відмінний результат. Наталя Нестеренко та Самвел Аванесян у своїх вікових групах зайняли другі місця і виповнили нормативи кандидатів у майстри спорту України. У змаганнях серед дорослих, де виступали сімдесят два учасника, досить високе п"яте місце посів маріуполець Максим Гомон, який теж виповнив норматив кандидата у майстри спорту.
Добавил: Portokali | Дата: 08.10.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0