• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 28
Змагання з вуличної акробатики- ще один новий вид спорту, який серед молодих маріупольців поступово набуває неабиякої популярності. Студент індустріального коледжу ПДТУ Іван Пузирьов є одним з засновників вуличної акробатики у нашому місті. Вже на протязі трьох років він та його друзі віддають свій вільний час цьому на перший погляд дуже небезпечному виду спорту. Сам Іван вважає, що у нашому місті є гарні умови навіть для початківців.
Пузирьов: "Для нас самое удобное место- море, там пирсы, можно прыгать в воду, а песок как маты. Не больно, все с парапетов делается, тренируемся". Але уникнути травм або невеличник пошкоджень вдається не завжди. І тут на допомогу приходить спортивне загартування. Сам Іван Пузирьов з дитинства займався у спортивній секції, тому і почувається на вулиці досить впевнено.
Пузирьов: "С детства занимаюсь гимнастикой, очень любил прыгать на улице, со временем узнал, что есть такое движение- free run, уличная акробатика, тут важно перемещение. Самое гла ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.10.2009

Завершилася традиційна першість комбінату імені Ілліча з кульової стрільби з малокаліберної рушниці. Змагання організувало та провело Суспільство Сприяння Обороні України комбінату і приурочені до річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників та до Дня комбінату. У першості взяли участь представники усіх іллічівських цехів. Сергій Чуніхін: "Замереть, четко увидеть мушку, нажать аккуратно на спуск без рывка и остаться в этом положении, как кот перед мышиной норкой - неподвижно".
У змаганнях стріляння ведеться з пневматичної рушниці триста дванадцятої моделі. Калібр - чотири з половиною міліметри. Відстань від мушки до мішені - десять метрів. Щоб набрати максимальні п'ятдесят очок учасникам потрібна повна самовіддача. Шістьдесят сьома річниця визволення України від німецько-фашистських загарбників та день комбінату - ось дві дати, до яких приурочили ці змагання. Усі учасники турніру - іллічівці. Більшість з них вже неодноразово брали до рук пневматичну рушницію. У ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.10.2009

Багаторазові чемпіони України ватерполісти Іллічівця не виконали головне завдання у змаганнях першого кваліфікаційного раунду Кубку Лен-трофі, які проходили у Іспанії. Суперниками маріупольців були шість клубів, а для продовження боротьби за почесний трофей треба було зайняти місце не нижче четвертого. На жаль, Іллічівець одержав тільки одну перемогу- над командою з Ізраелю, зіграв внічию з голандськими ватерполістами, а інші чотири зустрічі програв. У підсумку у команди комбінату імені Ілліча шосте місце, вона лише за додатковими показниками поступилася п"ятим місцем голандцям.
Добавил: Portokali | Дата: 28.10.2009

У столиці Ісландії місті Рейк"явик проходив чемпіонат Європи з плавання серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями. На змаганнях вдало виступили маріупольські пловці. Майстер спорту міжнародного класу Данило ЧуфАров переміг на двох дистанціях- сто метрів батерфляєм та чотириста метрів вільним стилем. Крім того у нього одна срібна та одна бронзова нагороди. У скрабниці майстра спорту Олександра Комарова одне друге та три третіх міста.

Добавил: Portokali | Дата: 28.10.2009

На кортах нового тенісного комплекса Смеш пройшов фінальний етап дитячо-юнацької серії "Велика ракетка". У трьох вікових групах учасниками змагань стали шістдесят кращих юних українських тенісистів, серед них і три представника Маріуполя. Визначалися чемпіони та призери турниру "Мастерс" у трьох вікових категоріях- до десяти, дванадцяти та чотирнадцяти років, як серед юнаків, так і серед дівчат у одиночному розряді.
Удовкін - суддя: "Я рад, что в Мариуполе играем Мастерс, потому что у вас есть база европейского образца. Смэш- база, которая сертифицирована федерацией тенниса Украины, может принимать турниры высокой категории. У нас есть игроки сборной Украины, игроки первой десятки Украины".
Від Маріуполя у змаганнях виступали Аліса Ляшова, Ігор Мануілов та Данило Вавілов. Усі вони завершили виступи на попередньому етапі у групах.
Удовкін: "Ляшову я знаю давно, она выступает до 10 лет. Играет все украинские турниры, играет чемпионат Украины. Перспективный игрок, я бы сказ ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.10.2009

Першість Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат, що відбулася у спортзалі Приазовського державного технічного університету, стала відбором на всеукраїнські змагання. За перемогу у десяти вагових категоріях сперечалися майже сто вісімдесят спортсменів. За перемогу у змаганнях сперечалися дзюдоісти віком тринадцяти- п"ятнадцяти років з усієї області. Серед ста восьмидесяти спортсменів майже двадцять представляли Маріуполь- школу олімпійського резерву Атлетік та спортклуб Азовсталь.
Домантович - мсмк: "С приходом нового руководства открыли новую школу Атлетик, с сентября начали работать и мы взяли соревнования, проводим первоенство области. Все гости довольны. Надеюсь, будем принимать чемпионат Украины".
Майстер спорту міжнародного класу з дзюдо Сергій Іванов як тренер- викладач виховує у спортклубі Олімпієць у селі Урзуф, майбутніх чемпіонів. Сергій Миколайович розповів, що урзуфські хлопці з задоволенням займаються цим олімпійським видом спорту і мріють про перемоги ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.10.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0