• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 30
Cегодня в Мариуполь прибыл прославленный украинский боксер, чемпион мира среди профессионалов в супертяжелой весовой категории по версии Всемирного боксерского совета - Виталий Кличко. Почетный гость открыл зал бокса в Приазовском государственном техническом университете. Выступая перед собравшимися, боксер-тяжеловес выразил надежду, что тренируясь в этом зале, студенты ПГТУ достигнут спортивных вершин. Во всяком случае ребята получат закалку, которая поможет им в жизни. Почетный президент федерации бокса Мариуполя, начальник УОПТ комбината имени Ильича Юрий Тернавский вручил чемпиону мира книгу о мариупольском боксе, сувениры и пригласил Виталия Кличко посетить мемориал Макара Мазая, на котором в начале своей спортивной карьеры профессионал с мировым именем завоевывал первые победы.

Добавил: Portokali | Дата: 30.10.2009

Веслувальник Володимир Кравчук у далекій Австралії виборов аж чотири медалі на Олімпійських іграх серед ветеранів - три золотих та одну бронзову.
Як розповів сам Володимир Кравчук, змагання проходили у австралійському місті Сідней на олімпійському веслувальному каналі: "Олимпийский канал замечательный, диким камнем выложены берега, чтобы волны гасить. Слава Богу, не перевернулся, было очень тяжело".
На байдарці- одиночці Володимир Кравчук на дистанціях двісті та п"ятсот метрів залишився без нагород, а на старт заїзду на тисячу метрів маріуполець навіть запізнився через незнання англійської мови: "В одиночке такие волны поднялись, ветер останавливал. Все показали время на минуту хуже плюс адаптация. У нас 2 часа ночи, а я должен гоняться".
На байдарці- двійці у парі з росіянином Юріем Cолодяниковим Володимир Кравчук виборов бронзу на двісті метрів: "Мы на 1000м- седьмые, на 500- четвертые, думаю, нет смысла на 200. А выступили и выиграли 6 сотых секунды".
А справжній ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 30.10.2009

Два маріупольських важкоатлета розіграли поміж собою звання чемпіона України серед юнаків до п"ятнадцяти років у суперважкій ваговій категорії. Перше місце дісталося Андрію Іщенко, а його суперник Микола Марухненко був нагороджений срібною медаллю. Змагання проходили у місті Кременчук, а маріупольські хлопці виступали у ваговій категорії понад вісімдесят п"ять кілограмів. Всього у чемпіонаті взяли участь більш ніж сто двадцять атлетів. Андрій Іщенко переміг з підсумковим результатом двісті п"ятдесят один кілограм.
А. Іщенко: "Я выступал на 6 подходов, на области проиграл Коле, поэтому настраивался выиграть, доказать, что я сильнее, получилось"
А Микола Марухненко не зовсім вдало виступів у ривку, де використав тільки одну спробу з трьох. У сумі двоброства у нього другий результат.
Данильченко - тренер: "С Николаем к этим соревнованиям готовились серьезно, трудились до седьмого пота. Рывок- технически сложное упражнение. он сразу не пошел".
У наступному році маріупол ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 30.10.2009

У чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги відбулося маріупольське дербі. Поміж собою зустрілися юні футболісти ФК Іллічівець та спортклубу Азовсталь. Були зіграні чотири зустрічі у різних вікових категоріях. Їх підсумок- три перемоги іллічівців та одна- азовстальців. Після цих матчів юнацькі команди ФК Іллічівець займають у змаганнях п"яте загальнокомандне місце. Завтра команди чотирнадцяти- та шістнадцятирічних іллічівських футболістів у Харкові зіграють з місцевим Арсеналом, а дві інших команди прийматимуть однолітків з Арсенала у Маріуполі на полі зі штучним покриттям спорткомплексу Іллічівець. 
Добавил: Portokali | Дата: 30.10.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0