• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 20
У шостий раз відбувся турнір з футболу серед юнацьких команд пам"яті відомого маріупольського футболіста, гравця Іллічівця та молодіжної збірної команди України Степана Молокуцко. Цього разу у змаганнях взяли участь чотири команди, серед них і гості з Полтави.
Вже шостий рік поспіль у Маріуполі вшановують пам"ять талановитого футболіста, гравця маріупольської команди майстрів та молодіжжної збірної України Степана Молокуцко, який трагічно загинув сім років потому. На турнірі були присутні батьки Степана, а також почесні гості, на очах яких Степан з новачка перетворився у справжнього майстра гри мільйонів. Вперше за спринням відомого футбольного тренера Миколи Павлова, у якого і грав у Маріуполі Степан Молокуцко, у змаганнях взяла участь команда футбольного клубу Ворскла з Полтави. А тренує юних полтавчан Олександр Омельчук, який зустрічався зі Степаном Молокуцко на футбольному полі: "Я непосредственно с ним знаком, как соперники встречались а поле, я 6 лет играл в Ворскле, мы с ни ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.10.2009

Іллічівськіі багатирі стали переможцями спартакіади з гирьового спорту серед колективів фізичної культури підприємств Маріуполя. Усі три учасника команди комбінату іменні Ілліча стали найкращими у своїх вагових категоріях. У спартакіаді взяли участь команди комбінату імені Ілліча, концерна Азовмаш та судноремонтного заводу. Переможці визначалися у п"яти вагових категоріях, а кожна команда могла заявити трьох спортсменів. За вимогами змагань учасники виконували ривок гирі вагою двадцять чотири кілограми по черзі однією, потім другою рукою на протязі десяти хвилин. У ваговій категорії до вісімидесяти кілограмів працівник концерну Азовмаш Владіслав Діордійчук підняв гирю лівою рукою сорок один раз, а правою- тридцять шість: "К стартам готовились не очень хорошо. Времени мало, результат это не лучший, все зависит от тренировок. Лучший результат-по 50 раз каждой рукой. В этом виде спорта преимущество- он демократичный. Плюс в Мариуполе проходят соревнования, можно чего-тот достичь".
У ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.10.2009

Визначилися переможці юнацького футбольного турніру на призи міського голови у двох вікових групах. Серед учнів сьомих-восьмих класів у фінальному поєдинку команди п"ятдесят шостої та шістдесят пятої шкіл зіграли внічию один:один, а у серії післяматчевих пенальті перемогли хлопці п"ятдесят шостої школи. Команди цих же самих шкіл зустрілись і у змаганнях серед учнів дев"ятих-одинадцятих класів. Тут з великим рахунком вісім:нуль перемогла команда п"ятдесят шостої школи. А у змаганнях дівчат у фіналі футболістки двадцять дев"ятої школи виграли у сорок першої- два:нуль. Олександр Капустян
Добавил: Portokali | Дата: 20.10.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0