• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 29
У матчі Кубку ліги футболісти Іллічівця- два на стадіоні Азовець зіграли внічию два:два з командою Шахтар-три з Донецька. У складі господарів поля голи забили Ігор Омельченко та капітан команди Михайло Ковальов. Наступну зустріч у цьому турнірі іллічівські футболісти проведуть на виїзді з донецьким Титаном. Матч Кубку ліги, який проходив на полі стадіону Азовець, футболісти Іллічівця- два розпочали вдало. Спочатку півзахисник господарів поля Ігор Омельченко забив перший гол у ворота гірників, а потім ще до перерви капітан Іллічівця- два Михайло Ковальов зробив рахунок два:нуль на користь другої маріупольської команди. Але у дріугому таймі малюнок гри змінився. Більше м"ячем володіли гості, у складі Шахтаря- три в атаці роль лідера взяв на себе сьомий номер Олександр Караваєв, який діяв на правому фланзі. Спочатку він змістився у центр і невідпорно пробив у кут воріт Анатолія Старущенко- два:один. А на вісімдесят четвертій хвилині матчу після його прострілу гравець Іллічівця-два послав ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.10.2009

Баскетболісти Азовмашу на виїзді переграли команду Дніпро-Азот з Дніпродзержинська з рахунком вісімдесят сім:сімдесят дев"ять. У складі маріупольської команди Хасан Ризвіч набрав двадцять три очки та зробив одинадцять підбирань м"яча під кільцем. Також двадцять три очки у активі Еріка Деніелза. Після шести зустрічей у Азовмаша три перемоги і дев"яте місце у турнірній таблиці, а лідирує БК Донецьк, у якого шість перемог. Наступну гру чемпіонату України маріупольські баскетболісти проведуть третього листопада на виїзді з клубом Грифони.
Добавил: Portokali | Дата: 29.10.2009

Боксери спортклубу Іллічівець вдало виступили у ряді змагань. Майстер спорту міжнародного класу Олексій СивкО став переможцем міжнародного турніру у Cімферополі, а юні іллічівські майстри шкіряної рукавички здобули золоті нагороди на першості Маріуполя.
У Сімферополі проходив тридцятий міжнародний турнір пам"яті заслуженого тренера України Педро Бенедикто за участю боксерів Росії, Казахстану, Азербайджану, Молдови та України. У суперважкій ваговій категорії понад дев"яносто один кілограм Олексій Сивко провів три поєдинки і усі завершив достроково. У чвертьфінали та півфіналі іллічівський боксер переміг вже у першому раунді. А у фінальному двобої противник з Севастополя протримався до другого раунда - явна перевага Сивко, який і став чемпіоном турніру.
Сивко - мсмк, Смирнов - ЗТУ: "Неплохие были ребята, просто функционально слабее меня, я их буквально задавил. Мне нужны турниры классом выше. Я считаю, я максималист, что он очень прибавил, не проигрывает последние турниры ником ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.10.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0