• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 19
У десятому турі чемпіонату України з футболу у Прем"єр- лізі Іллічівець на своєму полі програв харківському Металісту з рахунком нуль:два. У складі переможців двічі влучними ударами відзначився бразилець Джексон Коельо, обидви рази гольові передачі на нього робив колишній гравець маріупольської команди Олександр Рикун. З перших хвилин поєдинку Металіст дав зрозуміти, що приїхав до Маріуполя за перемогою. На вістрі атак харків"ян діяв бразильский легіонер Джексон Коельо. Він вже на сьомій хвилині матчу у боротьбі з Самусіовасом забив перший гол у ворота Романенка. А передачу на нападника виконав Рикун, який саме у матчі з Іллічівцем після тривалої перерви тріумфально повернувся до основного складу Металіста. У Іллічівця в ці хвилини в атаці мало що виходило. Але на початку другої половини гри інтрига могла відродитися, але Самусіовас з декількох метрів не влучив у ворота після пасу Пуканича. У Металіста чудову змогу забити мав півзахисник Сергій Валяєв, але не переграв воротаря Іллічвця ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 19.10.2009

А молодіжний склад Іллічвця у зустрічі зі своїми харківськими однолітками здобув результативну нічию- гра завершилася з рахунком один:один. У господарів поля гол у першому таймі провів капітан молодіжної команди півзахисник Дмитро Скоблов. Гра між молодіжними складами Іллічівця та харківського Металіста відбулася на стадіоні Західний. Першу половину матчу більш вдало провели господарі поля і на двадцять четвертій хвилині капітан іллічівської команди півзахисник Дмитро Скоблов вразив ворота Металіста- один:нуль. У другій половині зустрічі точилася рівна гра, забити могли футболісти обох команд, але поталанило харківським футболістам. Скориставшись помилкою захисників Іллічівця, півзахисник Металіста Максим Яхно вийшов сам на сам з воротарем господарів поля Сергієм Семено і вразив ворота- один:один. Цей рахунок не змінився до фінального свистка арбітру матча.
Дмитро Скоблов - капітан: "Металлист очень хорошая команда, они наверху таблицы. мы хорошо играли сегодня, только начинаем ст ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 19.10.2009

Свій останній поєдинок чемпіонату України провела у Харкові жіноча команда Іллічівка. Маріупольські дівчата поступилися місцевому клубу "Житлобуд-один". У середині першого тайму господарки поля забили перший гол у ворота Іллічівки. Але ще до перерви Тетяна Аполоніна з одинадцятиметрової позначки рахунок зрівняла-один:один. У другому таймі харків"янки забили ще три голи у перемогли з рахунком чотири:один. Після цієї зустрічі у Іллічівки двадцять три очки, у Житлобуда на одне очко менше, але харківська команда наприкінці жовтня зіграє ще матч у Києві з місцевою командою Атекс. У разі перемоги або нічиєї харків"янки стануть срібними призерками чемпіонату, а Іллічівка-бронзовим.

Добавил: Portokali | Дата: 19.10.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0