• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 01
У найближчий час футболісти Іллічівця-два проведуть вдома два поспіль матча. Спочатку третього жовтня друга маріупольська команда у рамках першості України серед команд групи Б другої ліги на стадіоні Західний зустрінеться з лідером змагань-командою Титан з міста Армянськ. А шостого жовтня також на стадіоні Західний Іллічівець-два зіграє матч Кубка ліги з Титаном з Донецька. Обидві зустрічі розпочнуться о чотирнадцятій годині за київським часом.
Добавил: Portokali | Дата: 01.10.2009

На шостому міжнародному турнірі з боксу, який проходив і місті Ясинувата, вдало виступили маріупольські майстри шкіряної рукавички. Серед переможців змагань - майстер спорту міжнародного класу зі спортклубу Іллічівець Олексій Сивко, його одноклубник Павло Бровко, а також кандидат у майстри спорту зі спортшколи Атлетік Антон Коссе.
Шостий міжнародний турнір пам"яті Віктора Трубчанина зібрав у місті Ясинувата майже триста боксерів не тільки з України, а й з Росії та Молдови. Маріуполь на змаганнях представляли спортсмени спортшколи Атлетік, спортклубів Іллічівець та Азовсталь, спортшколи Лідер. Наша команда здобула нагороди серед юніорів, молоді та дорослих, всього десять золотих, дві срібних та чотири бронзових медалі.
Музика - тренер: "Мы дружной семьей туда поехали, выступали сплоченной командой, привезли медали, вымпелы, атрибутику".
Від с портивного клубу Іллічівець у Ясинуватій виступали чотири боксера, два з них повернулися додому з нагородами. Майстер спорту міжнар ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.10.2009

У київський області у місті Миронівка пройшов відкритий Кубок з джиу-джитсу. Маріуполь на змаганнях представляли дев"ять спортсменів, які здобули у підсумку три золотих та п"ять срібних нагород.
У місті Миронівка Київської області виступали всього понад сто двадцять учасників. Маріуполь на змаганнях представляли дев"ять юних майстрів джиу-джитсу, серед них і Анатолій Пономарьов, який у ваговій категорії до восьмидесяти кілограмів виборов перше місце. Він виступав серед спортсменів віком шіснадцять-вісімнадцять років.
Пономарьов - учасник: "Команда недовольна соревнованиями. Организовано все не очень и судейство было не лучшее. У меня оба соперника на 2 года старше, тяжелее. Недоволен решением судей. Второго соперника дисквалифицировали, мог бы провести поединки лучше".
Ангелині Онищенко- десять років, вона провела два поєдинки, один виграла, один програла і зайняла у підсумку друге місце. А Олексій Малишкін займається джиу-джитсу чотири роки, він посів у Миронівці друге ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.10.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0