• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 15
Жіночій футбольній команді Іллічівка залишилося зіграти останній матч чемпіонату України. У Харкові маріупольські дівчата зустрінуться з місцевою командою Житлобуд- один. Поки ще визначився тільки переможець чемпіонату- ім стала команда Легенда з Чернігова. На срібні нагороди претендують Іллічівка та Житлобуд. У маріупольської команди на чотири очки більше, але у харків"янок гра у запасі з київською командою. Задля того, щоб вперше у історії стати володарем срібних медалей, маріупольським дівчатам потрібно не програти цю зустріч.
Добавил: Portokali | Дата: 15.10.2009

У місцевому шаховому клубу у розпалі фінальний турнір чемпіонату Маріуполя з міжнародних шашок. Двадцять найсильніших майстрів цієї гри, серед них і два майстри спорту, у змаганнях за круговою системою визначать чемпіона та призерів чемпіонату.
У фінальному турнірі чемпіонату Маріуполя з міжнародних шашок виступають двадцять спортсменів. Вони зіграють поміж собою за круговою системою дев"ятнадцять турів.
Новіков - мс: "Это в основном высококвалифицированные шашисты, 2 мс, 8 кмс, 10 перворазрядников. В турнире установлена норма кмс, так как половина выше первого разряда".
Перші шість турів, які було зіграно на турнирі, відзначалися безкомпромісною грою. Поки ще стовідсотковий результат у працівника цеху електромонтажу та ремонту комбіната імені Ілліча Олександра Чести, він виграв усі шість партій і набрав дванадцять очок. На одне очко менше у майстра спорту Євгена Новікова з аглофабрики, він у першому турі зіграв внічию з майстром спорту Оленою Пестуновою, інші партії виг ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.10.2009

Багаторазовий чемпіон України ватерпольний клуб Іллічівець менш ніж через тиждень стартує у кваліфікаційному раунді єврокубку, так званому Лен-Трофі.
Ватерполісти Іллічівця у цьому сезоні вдало провели підготовчий період, команда побувала в Угорщині, де тренувалась та провела кілька товариських зустрічей. Але уникнути проблем перед стартом у єврокубкових змаганнях багаторазовому чемпіону країни не вдалося.
Олександр Обединський - головний тренер: "Самая главная проблема- травмированные игроки. У нас не такой большой состав, чтобы нормально тренироваться. Людей не хватает на тренировки". Зараз Іллічівець тренується у плавбасейні Нептун, готуючись незабаром вирушити до Іспанії, де біля Барселони у першому кваліфікаційному раунді Кубку Лен-трофі суперниками маріупольської команди будуть ватерполісти Італії, Греціїї, московський ЦСК ВМФ, команди Голандії, Ізраілю та господарі змагань.
О. Обединський - тренер: "Подгруппа очень сильная, шансы есть, если будут все здоровы. Буде ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.10.2009

Майстру спорту СРСР з боксу, двократному чемпіону України, призеру чемпіонату Збройних Сил СРСР, тренеру дитячо-юнацької спортшколи єдиноборств "Поєдинок" з кікбоксінгу Анатолію ГуткОвському виповнилося шістдесят років. За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту у Маріуполі та з нагоди ювілею міський голова нагородив Анатолія Гутковського почесною грамотою, яку йому вручила працівник управління з фізичної культури та спорту Тамара Нуждова. Як відзначив сам ювіляр, він дев"ятнадцять років готує майстрів кікбоксінгу, а сам розпочинав займатися спортом з дитинства: "Я начал заниматься спортом в 10 лет с гимнастики, акробатики, выступал акробатом. В 13-14 лет занимался боксом, он привел меня в сборную Вооруженных сил, на международные турниры, дал основы кикбоксингу"

Добавил: Portokali | Дата: 15.10.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0