• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 16
Три маріупольських спортсмени виступили у російському місті Новосибірськ на міжнародному турнірі з греко-римської боротьби на призи всесвітньо відомого борця триразового олімпійського чемпіона Олександра Кареліна. У ваговій категорії до семидесяти шести кілограмів Олексій Осняч виборов срібну медаль. Це був вже вісімнадцятий за рахунком міжнародний турнір на призи Олександра Кареліна. За перемогу у Новосибірську сперечалися борці віком шістнадцять років.
Перепелін - суддя: "В турнире принялиучастие 8 стран и спортсмены со всей России. Было 226 человек из всех регионов. От нашего СК Азовмаш участвовалдо три спортсмена- Шевченко, Носач и Осняч".
Іван Шевченко та Владіслав Носач зайняли у своїх вагових категоріях місця поза першою десяткою.
Перепелін: "Мариупольские борцы видны по результату. К сожалению, Ваня Шевченко первую схватку выиграл, дальше уступил серебряному призеру соревнований. Боролся неплохо, не хватило опыта. Он на год младше этой возрастной категории."
... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.10.2009

У місті Часов Яр пройшла першість Донецької області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат середнього та старшого віку. У ньому взяли участь більш ніж триста спортсменів. Низку відмінних результатів показали маріупольські легкоатлети. Артем Будаква зі спортшколи Лідер переміг у бігу на вісімсот метрів і фінішував другим на дистанції півтора кілометри. Тетяна Мельник з четвертої дитячо-юнацької спортшколи виграла забіг на півтора кілометри. А Ольга Вальчук зі спортшколи Іллічівець стала кращою у стрибках у довжину з результатом чотири метри шістдесят вісім сантиметрів.

Добавил: Portokali | Дата: 16.10.2009

З переконливої перемоги стартував у розіграші Єдиної ліги ВТБ чемпіон України БК Азовмаш. У Естонії маріупольська команда з рахунком сто на шістдесят один виграла у клуба Калев.У складі гостей двадцять одне очко набрав Сімонас Серапінос, двадцять очок та сім підбирань в активі Хасана Різвича, дев"ятнадцять очок здобув Роландас Ярутіс. У іншому матчі групи Б московський ЦСКА на своєму майданчику виграв у литовського Жальгіріса- дев"яносто:сімдесят чотири. А у групі А БК Донецьк вдома обіграв російський клуб Хімкі- сімдесят : шістдесят дев"ять.

Добавил: Portokali | Дата: 16.10.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0