• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 09
Представник спортивного клубу Іллічівець, майстер спорту міжнародного класу Олександр Логінов став срібним призером чемпіонату світу з пауерліфтінгу серед ветеранів. Змагання проходили у російському місті Ростов-на-Дону. У ваговій категорії до восьмидесяти двох килограмів серед спортсменів віком до семидесяти чотирьох років у сумі трьох вправ Олександр Логінов набрав триста шістдесят п"ять кілограмів і зайняв друге підсумкове місце, програвши тільки російському спортсмену. При цьому маріуполець на цих змаганнях встановив сім світових рекордів.

Добавил: Portokali | Дата: 09.10.2009

У кримській Ялті у рамках фестивалю боєвих мистецтв відбулися змагання Кубка світу з тайського боксу. У них взяли участь понад сімдесят боксерів, серед них і збірна команда Донецької області у складі трьох маріупольців, які усі повернулися додому з нагородами. Майстер спорту Олександр Олейник у ваговій категорії до восьмидесяти шести кілограмів у півфіналі переміг суперника за відвертою перевагою, а у фіналі нокаутував боксера з Санкт-Петербургу і виборов золоту медаль. Два представника маріупольського спортклубу Братство Василь Терешонок та Іван Конарев здобули у Ялті бронзові медалі.

Добавил: Portokali | Дата: 09.10.2009

У спортзалі маріупольського державного технічного університету відбулися змагання з настольного тенісу серед учбових закладів першого-четвертого рівня акредитації на призи студентського сенату ПДТУ. Як у індивідуальному, так і у командному заліку перемогу святкували господарі турніру.
У змаганнях взяли участь дванадцять команд, у кожній виступало по два юнака та дві дівчини. Вже шостий раз поспіль кращі серед студентів майстри малої ракетки виборюють призи студентського сенату ПДТУ. Головний суддя турніру Зінаїда Меркулова вважає, що рівень учасників з кожним роком підвищується.
З. Меркулова - головний суддя: "Участвуют самые сильные команды города. Это 99 училище, очень сильная команда, тренер Брискина, они играют на область. Команда МГГУ очень сильная, тренер Хандога, его дети очень любят".
Команда вищого металургійного професійного училища останнім часом виступає постійним складом, на цьому турнірі за неї грала тільки одна дівчина- новачок. Капітан команди Данило Кост ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.10.2009

Завтра на полігоні Аеродром відбудеться закриття сезону 2009 року з дрег-рейсингу, у якому змагатимуться найкращі автомобілі та спортсмени не тільки з України, але й з інших країн.
Міжнародні змагання з дрег-рейсінгу проходитимуть у шести класах автомобілів.
1 клас - об'єм двигуна до 1400 куб.см – National Sport
2 клас – об'єм двигуна до 1600 куб см - Sport Light
3 клас – об'єм двигуна до 2000 куб.см - Fast Sport A
4 клас – об'єм двигуна до 2500 куб.см – Fast Sport B
5 клас – об'єм двигуна до 3500 куб.см - Fast Sport B+
6 клас – об'єм двигуна більш ніж 3500 куб. см - Unlimitted Sport
При організації офіційних заїздів організатори керуватимуться наступними положеннями регламенту: У залікових заїздах стартують автомобілі Лише одного класу. У разі реєстрації в класі від двох до 5-ти (включно) автомобілів, змагання проводимуться по круговій системі. А в разі реєстрації в класі більше 5-ти автомобілів змагання проводяться за олімпійською системою. В р ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.10.2009

Свою першу перемогу у чемпіонаті України у суперлізі здобули баскетболісти Азовмашу. На своєму майданчику чемпіон країни з перевагою у два очки виграв у команди Говерла з Івано-Франковську- сідесят два:сімдесят. Доля поєдинку вирішилася на останніх секундах.
Вже с перших хвилин поєдинку на майданчику точилася вперта боротьба. У складі івано-франківської команди у першій половині матчу результативною грою відзначився темношкірий легіонер з Канади Майкл Фрейзер. За двадцять хвилин зустрічи він набрав двадцять два очки з тридцяти чотирьох, яки були у активі Говерли. Доля поєдинку вирішилася у останні перед фінальною сиреною секунди. У складі Азовмашу впевнено діяв повернувшийся до команди литовець Роландас Ярутіс, який точно виконував штрафні кидки. За рахунку сімдесят два:сімдесят на користь господарів майданчика на останню атаку у Говерли залишилося одна і одна десята секунди, але бодай виконати кидок по кошику івано-франківські баскетболісти не змогли. Азовмаш здобув першу у чемпі ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.10.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0