• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 06
Баскетболісти комбінату імені Ілліча впевнено виграли спартакіаду центральної ради фізкультурно-спортивного товариства Металург України серед підприємств металургійної та гірничо-добувної галузі. У фіналі турніру іллічівці розгромили команду спортклубу Богатир з Кривого Рогу з рахунком п"ятдесят вісім : двадцять шість.

Добавил: Portokali | Дата: 06.10.2009

Іллічівськи шашисти посіли друге місце у тій же самій спартакіаді металургів та гірників України, хоча і не програли жодному з суперників. Переможцем змагань стала команда запорізького металургійного комбінату Запоріжсталь. У змаганнях спартакіади з шашок у трьох групах виступали дев"ятнадцять команд з тринадцяти міст України.
В. Олефіренко - голова СК Іллічівець: "По этому поводу скажу, что есть небольшое уменьшение участников по сравнению с прошлым годом, но незначительное. 19 предприятий приехали, это о чем-то говорит".
Серед фаворитів турніру шашистів у останні роки завжди команда комбінату імені Ілліча, до складу якої на цих змаганнях війшли майстри спорту Олена Пестунова та Євген Новіков та кандидат у майстри спорту Максим Вагнер.
В. Олефіренко: "Традиционно несколько лет и на областных спартакиадах и на всеукраинских шахматисты и шашаисты ММК занимают первые места. Это традиция, нам, как чемпионам все стараются составить конкуренцию, с нами борятся очень сильно, н ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 06.10.2009

Після минулорічного розколу у чоловічому українському баскетболі у цьому році стартував об"єднаний чемпіонат Суперліги, у якому виступають п"ятнадцять команд. На попередньому етапі вони грають поміж собою за круговою системою з роз"їздами. У першому турі відбулися сім поєдинків. Дніпропетровський Дніпро на своєму майданчику програв БК Донецьк- вісімдесят чотири:вісімдесят п"ять. Івано-Франківська Говерла вдома поступилася команді КривбасБаскет. У Києві місцевий Будівельник виявився сильнішим за львівську Політехніку-Галичину. Запорізьський Ферро- ЗНТУ переміг вдома БК Одеса, а БК Київ- Дніпро-Азот.
Добавил: Portokali | Дата: 06.10.2009

Склад футбольного клубу Іллічівець поповнив півзахисник Антон Гай, молодший брат Олексія Гая, колишнього гравця маріупольської команди. Антону Гаю двадцять три роки, його зріст сто вісімдесят один сантиметр, вага -сімдесят один кілограм. Він народився у Запоріжжі і виступав за місцеві команди майстрів. У Прем"єр-лізі Антон Гай провів десять матчів за Металург, у яких забив один гол. Крім того за молодіжний склад Металурга Антон Гай зіграв сімдесят три зустрічі, забив одинадцять м"ячей. У активі півзахисника також двадцять три поєдинки за Металург- два.
Добавил: Portokali | Дата: 06.10.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0