• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 22
Чемпіон України баскетбольний клуб Азовмаш зазнав другої поразки у чемпіонаті серед команд суперліги. У Запоріжжі маріупольський клуб поступився місцевому Ферро-ЗНТУ з рахунком вісімдесят три:дев"яносто. Після першої половини гри попереду були гості- сорок сім -сорок два , але у подальшому господарі майданчика грали краще і досягли перемоги. У складі Азовмашу двадцять одне очко набрав Ерік Деніелз, на рахунку Сімонаса Серапіноса двадцять очок. Двадцять четвертого жовтня маріупольська команда вже вдома прийматиме Хімік з Южного.
Добавил: Portokali | Дата: 22.10.2009

Змагання за Кубок Донецької області з греко-римської боротьби серед юнаків та молоді зібрали понад сто тридцять спортсменів. Серед них переконливу перевагу мали маріупольські борці. Вони одержали перемогу у шістнадцяти вагових категоріях з існуючих сімнадцяти. Ці змагання стали відбирковими до першості України.Більш ніж сто тридцять спортсменів з усієї області змагались за перемогу у двох вікових категоріях: юнаки чотирнадцяти-шістнадцяти років та молодь віком сімнадцять- дев"ятнадцять років. Саме маріупольскі борці, за словами суддів, були фаворитами цих змагань.
Соколов - гол. суддя: "Очень сильный состав, в каждом весе чемпионы Европы, призеры. Идет жесткая борьба за отбор на первенство Украины. Очень сильно отборолся Косенок, неоднократный чемпион Украины, яркую борьбу показал".
У ваговій категорії до семидесяти шести кілограмів маріуполець Пилип Мехінті програв у півфіналі, а у поєдинку за третє місце у двох періодах переміг Михайла Полюшкіна і здобув бронзову нагороду. ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.10.2009

Відкритий чемпіонат Донецька з тайського боксу серед юнаків та дорослих приніс маріупольським спортсменам п"ять золотих та сім срібних нагород. На цих змаганнях четверо чемпіонів представляли маріупольський клуб "Братство", це Іван КОнорев, Антон МЕльников, Ігор СеркретарьОв та Михайло Пенез. На відкритому чемпіонаті Донецька з тайського боксу виступали двадцять спортсменів з Маріуполя- це боксери спортклубу Братство, спортшколи єдиноборств Поєдинок та бійцівського клубу Бізон. Президент обласної федерації тайського боксу маріуполець Володимир Казанцев відзначив відмінну організацію змагань і підкреслив, що тайський бокс у Донецькій області стає все більш популярним.
Казанцев: "Основная часть спортсменов, которые поехали- новички. Один- два боя за спиной. Это была обкатка, а опытные подтвердили мастерство, у них в финалах серьезные противники, они выиграли достойно".
Чотири маріупольських боксера, які стали чемпіонами змагань, тренуються у спортклубі Братство. Іван Конорев та ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.10.2009

Відомий маріупольський спортсмен- ветеран В"ячеслав СемЕнов вдало виступив на міжнародних змаганнях з марафонського бігу, які відбулися у Мар"їнці Донецької області. Дистанцію сорок один кілометр та сто дев"яносто п"ять метрів він подолав за дві години сорок сім хвилин та чотири секунди. Це третій результат, а перемогу одержав спортсмен з Москви. Всього у забігу взяли участь сімнадцять марафонців з України та Росії.
Добавил: Portokali | Дата: 22.10.2009

У спорткрмплексі Іллічівець завершився дитячий футбольний турнір "Іллічівська осінь-дві тисячі дев"ять". У змаганнях взяли участь чотирнадцять команд, серед них гості з Одеси, Запоріжжя, Донецька, Київа, а також з російських міст Ростова-на-Дону та Самари. За перемогу боролися футболісти двох вікових груп- дев"яти та десяти років. Серед молодших перемогли футболісти Іллічівця., а серед старших- команда запоріжського Металургу.
Добавил: Portokali | Дата: 22.10.2009

У першості маріупольської міської федерації таеквон-до взяли участь шістдесят п"ять спортсменів різних вікових категорій- від сьоми років до дорослих. Кращі з них отримають право представляти Маріуполь на кубку України наприкінці листопада у Кременчузі. У спортзалі Палацу металургів майстри таеквон-до виборювали перші місця у п"яти вікових категоріях. Серед наймолодших впевнену перемогу здобув у ваговій категорії до двадцяти шісти кілограмів учень четвертої школи восьмирічний Генадій Новіков.
Богданов - тренер: "Мы на этой неделе ездили в Днепропетровск, те соревования стали плацдармом для этих. Уровень нашего турнира намного выше, чем в Днепропетровске. Здесь получить первое место тяжелее, соревнования проходят на среднем уровне".
Дванадцятирічний Сергій Колотій привернув до себе увагу присутніх тим, що на цих змаганнях виступав у двох вагових категоріях- до сорока та до сорока п"яти кілограмів і в обох вийшов переможцем.
Колотій: "Пришел тренер, объявил. Многие тренеры ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.10.2009

У спортивному залі дитячо-юнацької спортшколи номер два відбулися показові виступи юних спортсменів зі спортивної гімнастики. Перед початком змагань читвірці гімнасток вручили посвідчення та значки кандидатів у майстри спорту України. На ці показові виступи організатори запросили учнів зі шкіл Приморського району.
Гуржи - тренер: "Цель-привлечь побольше участников, массовость должна быть. У нас гимнастика одна в городе, хочется, чтобы она была в каждом районе и детки приходили к нам заниматься. Это красивый вид, тяжелый, но красочный".
Посвідчення кандидатів у майстри спорту України отримали Ганна Волошина, Яна Федорова, Галина Селезньова та Мадіна Сухоставська. Новоспечений кандідат у майстри спорту Ганна Волошина каже, що для того, щоб вибороти це спортивне звання, їй знадобилося два роки. Перед численими глядачами Ганна Волошина продемонструваала показовий виступ на колоді. Як відзначила сама гімнастка, цей спортивний прилад для неї є найскладнішим, адже ж ширина колоди ті ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.10.2009

В управлінні з фізичної культури та спорту підбивали підсумки спартакіади серед учбових закладів за дві тисячі восьмий- дев"ятий учбовий рік. Серед вузів традиційно перемогли студенти Приазовського державного технічного університету, на другому місці команда гуманітарного університету, третє посіли спортсмени Азовського морського інститута. Серед технікумов перемогла команда механіко-металургійного технікуму, а серед училищ- команда вищого металургійного професійного училища.
Добавил: Portokali | Дата: 22.10.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0