• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 28 » Теніс
Теніс
11:48
На кортах нового тенісного комплекса Смеш пройшов фінальний етап дитячо-юнацької серії "Велика ракетка". У трьох вікових групах учасниками змагань стали шістдесят кращих юних українських тенісистів, серед них і три представника Маріуполя. Визначалися чемпіони та призери турниру "Мастерс" у трьох вікових категоріях- до десяти, дванадцяти та чотирнадцяти років, як серед юнаків, так і серед дівчат у одиночному розряді.
Удовкін - суддя: "Я рад, что в Мариуполе играем Мастерс, потому что у вас есть база европейского образца. Смэш- база, которая сертифицирована федерацией тенниса Украины, может принимать турниры высокой категории. У нас есть игроки сборной Украины, игроки первой десятки Украины".
Від Маріуполя у змаганнях виступали Аліса Ляшова, Ігор Мануілов та Данило Вавілов. Усі вони завершили виступи на попередньому етапі у групах.
Удовкін: "Ляшову я знаю давно, она выступает до 10 лет. Играет все украинские турниры, играет чемпионат Украины. Перспективный игрок, я бы сказал".
У юнаків віком до дванадцяти років у фіналі зійшлися Владіслав Лобак з Северодонецьку та Федір Модніков з Донецьку. На цьому турнірі вони вже зустрічалися на попередньому етапі і тоді переміг Модніков у трьох сетах.
Лобак, Модніков: "Мне нравится, как он подает, неплохо играет на задней линии. 5 год занимаюсь теннисом, сначала не хотел, потом понравилось. Моя задача- выиграть, это мой последний турнир в этой категории, на след. год буду играть до 14 лет."
Своє завдання Федір Модніков виконав, він став переможцем турниру, вигравши у Лобака у трьох сетах. А Олена Глішич серед дівчат віком до чотирнадцяти років теж вийшла до фіналу, причому це далося їй досить важко.
Глішич: "В группе были очень сильные соперники, я три игры выиграла, одну проиграла. Встречаюсь с девочкой, которая у меня выиграла, она сильная, я ей проиграла в двух сетах"
І у фіналі Олена Глішич програла, у неї у підсумку друге місце. 
Просмотров: 1224 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0