• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 19 » "Іллічівець" - "Металіст" - 0:2
"Іллічівець" - "Металіст" - 0:2
16:43
У десятому турі чемпіонату України з футболу у Прем"єр- лізі Іллічівець на своєму полі програв харківському Металісту з рахунком нуль:два. У складі переможців двічі влучними ударами відзначився бразилець Джексон Коельо, обидви рази гольові передачі на нього робив колишній гравець маріупольської команди Олександр Рикун. З перших хвилин поєдинку Металіст дав зрозуміти, що приїхав до Маріуполя за перемогою. На вістрі атак харків"ян діяв бразильский легіонер Джексон Коельо. Він вже на сьомій хвилині матчу у боротьбі з Самусіовасом забив перший гол у ворота Романенка. А передачу на нападника виконав Рикун, який саме у матчі з Іллічівцем після тривалої перерви тріумфально повернувся до основного складу Металіста. У Іллічівця в ці хвилини в атаці мало що виходило. Але на початку другої половини гри інтрига могла відродитися, але Самусіовас з декількох метрів не влучив у ворота після пасу Пуканича. У Металіста чудову змогу забити мав півзахисник Сергій Валяєв, але не переграв воротаря Іллічвця. І все ж таки харків"яни довели, що на сьогодні вони значно сильнішші за маріупольську команду. Знову спрацювала зв"язка Рикун- Джексон Коельо і м"яч у друге опинився у сітці воріт господарів поля. У подальшому рахунок два:нуль на користь Металіста не змінився.
Мирон Маркевич - тренер: "Ми досить серйозно вивчали гру Іллічвця, команда зовсім інша, ніж рік потому. Головне було не дати їм розбігтися, вони грають на контратаках. Ми самі зіграли другим номером, це нам допомогло".Після цієї поразки Іллічівець залишився на восьмому місці у турнірній таблиці чемпіонату. У маріупольської команди чотирнадцять очок. У лідера , київського Динамо- двадцять вісім.
Ілля Близнюк - тренер: "Классная команда Металлист, участник еврокубков. Хороший состав. Те моменты, что у нас были, не забили и сами ошиблись".
Наступну зустріч у чемпіонаті України Іллічівець зіграє у Луганську з Зорею. 
Просмотров: 1728 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0