• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 26 » "Іллічівець-2"
"Іллічівець-2"
18:07
Свій черговий матч першості України серед команд другої ліги футболісти Іллічівця-два програли вдома на стадіоні Західний - у складі команді Сталь з Дніпродзержинська з рахунком нуль:два. Обидва голи гості забили після перерви - у складі переможців відзначилися Дмитро Кривий та Андрій Скарлош. Команда Сталь з Дніпродзержинську у групі Б другої ліги перебуває у верхній частині турнірної таблиці, а очолює ії колишній гравець дніпропетровського Дніпра та криворізького Кривбасу Сергій Задорожний. У поєдинку на стадіоні Західний у першій половині гри господарі поля досить впевнено протистояли більш досвідченим гостям, але забити гол не змогли обидва суперники. На початку другого тайму нападник Сталі Дмитро Кривий забив перший м"яч у ворота маріупольської команди. До останніх хвилин зустрічі іллічівські футболісти намагалися зрівняти рахунок, але вже у доданий арбітром час з пенальтіі пропустили і другий гол- він на рахунку Андрія Скарлоша. Отже два:нуль на користь Сталі.
Задорожний - тренер: "Мы уже четвертую игру играем через 2 дня на 3. Наслоилась усталость, знали, что будет тяжелая игра. В классе мы превосходим, но тяжело физически. Реализовали моменты, которые были".
Тренер Сталі відзначив , що на його думку у футболістів Іллічівця-два є шанси з часом привернути до себе увагу тренерів головної маріупольської команди.
Задорожний - тренер: "Хорошая команда, мне понравились несколько футболистов, у них есть будущее. Они попадут в основную команду, если будут правильно относиться к своей работе".
Після цієї поразки Іллічівець-два посідає тринадцяте місце у турнірній таблиці групи Б другої ліги, а лідирує команда Титан з Армянська.
Старущенко: "На данный матч подошли с большим количеством травмированных игроков. В заявке всего 15 человек. Менять было некого. В первом тайме игра давалась, но на первый план выходит реализация".
Наступну гру Іллічівець- два зіграє першого листопада на стадіоні Азовець з командою Кремінь з Кременчуга. Початок зустрічі о дванадцятій.

Просмотров: 999 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0