• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 19 » Молодіжний склад "Іллічівця" зіграв унічию 1:1 з однолітками з "Металіста"
Молодіжний склад "Іллічівця" зіграв унічию 1:1 з однолітками з "Металіста"
16:40
А молодіжний склад Іллічвця у зустрічі зі своїми харківськими однолітками здобув результативну нічию- гра завершилася з рахунком один:один. У господарів поля гол у першому таймі провів капітан молодіжної команди півзахисник Дмитро Скоблов. Гра між молодіжними складами Іллічівця та харківського Металіста відбулася на стадіоні Західний. Першу половину матчу більш вдало провели господарі поля і на двадцять четвертій хвилині капітан іллічівської команди півзахисник Дмитро Скоблов вразив ворота Металіста- один:нуль. У другій половині зустрічі точилася рівна гра, забити могли футболісти обох команд, але поталанило харківським футболістам. Скориставшись помилкою захисників Іллічівця, півзахисник Металіста Максим Яхно вийшов сам на сам з воротарем господарів поля Сергієм Семено і вразив ворота- один:один. Цей рахунок не змінився до фінального свистка арбітру матча.
Дмитро Скоблов - капітан: "Металлист очень хорошая команда, они наверху таблицы. мы хорошо играли сегодня, только начинаем строить новый коллектив, молодые ребята. Приятно, что забил, давно не забивал. Ребята бились до конца, спасибо болельщикам за поддержку".
Це була перша нічия маріупольської молодіжної команди у цій першості у десяти зіграних матчах і вона займає дванадцяте місце у турнірній таблиці, а лідирує молодіжний склад львівських Карпат.
Е. Хавров - тренер: "Моментов практически не было. Был полумомент, с которого пропустили гол. Мы создали 3 хороших контратаки, планировали во втором тайме играть на контратаках. Они получались, реализовывать надо моменты. А гол необязательный, будем смотреть, самоотдача понравилась, ребята старались."
Наступну зустріч молодіжний склад Іллічівця зіграє двадцять четвертого жовтня на виїзді з луганською Зорею.

Просмотров: 1064 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0