• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 28 » Кульова стрільба
Кульова стрільба
17:09
Завершилася традиційна першість комбінату імені Ілліча з кульової стрільби з малокаліберної рушниці. Змагання організувало та провело Суспільство Сприяння Обороні України комбінату і приурочені до річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників та до Дня комбінату. У першості взяли участь представники усіх іллічівських цехів. Сергій Чуніхін: "Замереть, четко увидеть мушку, нажать аккуратно на спуск без рывка и остаться в этом положении, как кот перед мышиной норкой - неподвижно".
У змаганнях стріляння ведеться з пневматичної рушниці триста дванадцятої моделі. Калібр - чотири з половиною міліметри. Відстань від мушки до мішені - десять метрів. Щоб набрати максимальні п'ятдесят очок учасникам потрібна повна самовіддача. Шістьдесят сьома річниця визволення України від німецько-фашистських загарбників та день комбінату - ось дві дати, до яких приурочили ці змагання. Усі учасники турніру - іллічівці. Більшість з них вже неодноразово брали до рук пневматичну рушницію. У стрільбі велике значення має холоднокровність і психологічний настрій, ділиться спостереженнями головний суддя Генадій Толмачов.
Генадій Толмачов - головний суддя: "Я даже своего внука научил стрелять. Ему десять лет, а он стреляет без промахов. Почему? Потому что методично рассказал ему, а он схватил. Желание должно біть, больше ничего".
Влучити у ціль зовсім не складно, пояснює стрілок зі стажем Павло Семенюк. Для цього достатньо прикласти мінімум зусиль. Сьогодні у змаганнях досвідчений стрілок подає приклад молоді: "Сейчас молодые бойцы будут уходить в армию и будем провожать их. Кто лучше отстреляет при этом будет награждение лучших из лучших".
За результатами змагань усі переможці отримали заслуговану винагороду. Костянтин Михайлов
Просмотров: 1186 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 1.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0