• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 28 » Дзюдо
Дзюдо
11:44
Першість Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат, що відбулася у спортзалі Приазовського державного технічного університету, стала відбором на всеукраїнські змагання. За перемогу у десяти вагових категоріях сперечалися майже сто вісімдесят спортсменів. За перемогу у змаганнях сперечалися дзюдоісти віком тринадцяти- п"ятнадцяти років з усієї області. Серед ста восьмидесяти спортсменів майже двадцять представляли Маріуполь- школу олімпійського резерву Атлетік та спортклуб Азовсталь.
Домантович - мсмк: "С приходом нового руководства открыли новую школу Атлетик, с сентября начали работать и мы взяли соревнования, проводим первоенство области. Все гости довольны. Надеюсь, будем принимать чемпионат Украины".
Майстер спорту міжнародного класу з дзюдо Сергій Іванов як тренер- викладач виховує у спортклубі Олімпієць у селі Урзуф, майбутніх чемпіонів. Сергій Миколайович розповів, що урзуфські хлопці з задоволенням займаються цим олімпійським видом спорту і мріють про перемоги у обласних та всеукраїнських змаганнях. На цьому турнірі виступали шість дзюдоістів з Урзуфу, четверо з них стали бронзовими призерами першості- це Іван Ковура, Геннадій Вусик, Ілля Попов та Федір Бурназов. А серед дівчат привернула до себе увагу п"ятнадцятирічна Олена Кочубенко зі Славянська. Вона продемонструвала цікаву, технічну боротьбу на татамі. Олена вважає, що тільки виснажливі тренування, воля до преремоги дозволять їй досягти вагомих успухів у дзюдо у майбутньому: "Я готовилась очень упорно, разучивала специальные упражнения, приемы. Цель- стать призером, чтобы в будущем добиваться результатов".
Чемпіоном змагань стала Катерина Чартил зі спортшколи Атлетік, а Михайло Шишин, Андрій Сниткін та Марія Андреєва вибороли бронзові нагороди. 
Просмотров: 1284 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0