• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Октябрь » 29 » Бокс
Бокс
16:02
Боксери спортклубу Іллічівець вдало виступили у ряді змагань. Майстер спорту міжнародного класу Олексій СивкО став переможцем міжнародного турніру у Cімферополі, а юні іллічівські майстри шкіряної рукавички здобули золоті нагороди на першості Маріуполя.
У Сімферополі проходив тридцятий міжнародний турнір пам"яті заслуженого тренера України Педро Бенедикто за участю боксерів Росії, Казахстану, Азербайджану, Молдови та України. У суперважкій ваговій категорії понад дев"яносто один кілограм Олексій Сивко провів три поєдинки і усі завершив достроково. У чвертьфінали та півфіналі іллічівський боксер переміг вже у першому раунді. А у фінальному двобої противник з Севастополя протримався до другого раунда - явна перевага Сивко, який і став чемпіоном турніру.
Сивко - мсмк, Смирнов - ЗТУ: "Неплохие были ребята, просто функционально слабее меня, я их буквально задавил. Мне нужны турниры классом выше. Я считаю, я максималист, что он очень прибавил, не проигрывает последние турниры никому"
У планах Олексія Сивко у цьому році - змагання Кубку України у Сімферополі у листопаді та абсолютний чемпіонат України у Луцьку у середині грудня.
Сивко - мсмк: "Реально только Капитоненко может составить мне конкуренцию. Остальные тяжеловесы слабоваты. А его не будет, он отдыхает после ЧМ, разве что на улице встретимся".
А у першості Маріуполя, яке проходило у спортклубі Азовсталь, на рахунку іллічівських боксерів, яких тренує Володимир Смірнов чотири золоті медалі у юнаків і одна у дорослих - ії завоював Олександр Лягайло.
Смирнов - ЗТУ: "Алистратов хорошо поработал, у него тоже немало побед. Были хорошие бои, но взрослый бокс в Мариуполе хромает".
Серед чемпіонів самим юним був одинадцятирічний Владіслаів Дмитрієнко, який мріє не тільки стати олімпійським чемпіоном, а й потім вдало виступати на професіональному ринзі.
Дмитрієнко: "Занимаюсь три года, понравилось, нравится как боксирует Сивко".

Просмотров: 1173 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0