• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 23
У критому спорткомплексі Іллічівець стартував восьмий всеукраїнський юнацький турнір з футболу на призи Героя України, почесного президента футбольного клубу Іллічівець Володимира Бойка. Переможці та призери змагань визначаться у двох вікових категоріях.
У восьмому всеукраїнському юнацькому турнірі з футболу виступають футболісти двох вікових категорій- чотирнадцяти та шістнадцяти років. У кожній з категорій шість команд грають за круговою системою. На урочистому відкритті змагань учасників, тренерів , арбітрів привітав та побажав успіхів виконавчий директор ФК Іллічівець Леонард Губарьков. . Серед учасників турніра юні футболісти з Донецька, Харківа, Київа та Київської області, Запоріжжя. Дві команди представляють дитячо- юнацьку спортшколу ФІК Іллічівець.
Пищєв - директор ФШ Металург Д: "Я не думаю, что Украина может похвастать такими сооружениями. Горд, что это находится на донецкой земле. Ребята, которых мы привезли, 94 и 96 г.р, удивились полю. Здесь мы увидим новых ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 23.12.2010

У плавальному басейні Нептун завершилася першість Маріуполя з плавання серед спортсменів віком від восьми до шістнадцяти років. У змаганнях виступали плавці трьох дитячо- юнацьких шкіл міста, а краще за інших виступили представники дитячо- юнацької спортшколи СК Іллічівець.
Майже двісті сорок юних майстрів блакитних доріжок з другої та п"ятої дитячо- юнацьких спортшкіл, а також спортшколи Іллічівець виступали у особистій першості Маріуполя з плавання. Вік учасників- від восьми до шістнадцяти років.
Конжуков - тренер: "Это действительно подведение итогов года, смотрим, как подросли малыши, в какой форме. В январе и феврале они стартуют на республиканских соревнованиях. В нашем бассейне шел ремонт, мы подтянули своих малышей."
Кандидат у майстри спорту Станіслав Ракитянський зі спортклубу Іллічівець є членом збірної Донецької області. На цих змаганнях він готувався виступити на декількох дистанціях вільним стилем.
С. Ракитянський - кмс: "Я больше выступаю на д ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 23.12.2010

Начальник міськуправління з фізичної культури та спорту Олег Муравйов вручив посвідчення кандидатів у майстри спорту учасницям збірної команди Донецької області з жіночого футболу маріупольчанкам Катерині Худан, Ірині Щербаньовой та Карині Говоруновой. Дівчата отримали почесні звання за перемогу у п"ятих літніх молодіжних іграх. Також кандидатом у майстри, але з вітрильного спорту став вихованець спортивного клубу Азовсталь Олег Бардаков, який виступає на яхті класу Луч. Спортсмена відзначено за перемогу у цьогорічному чемпіонаті України, який відбувся у Маріуполі.
Добавил: Portokali | Дата: 23.12.2010

У Кіровограді відбувся всеукраїнський турнір з таеквондо. У змаганнях взяли участь майже двісті п"ятдесят спортсменів віком від восьми до сімнадцяти років, серед них і одинадцять представників секції таеквондо спортивного клубу Іллічівець. Їх здобуток- чотири золотих, три срібних та одна бронзова нагороди. Чемпіонами турніру стали Данило Косих, Оксана Шевчук, Дмитро Кривонос та Кирило Чупін. Тренують іллічівців Максим ГородовЕнко та Сергій Сторожук.
Добавил: Portokali | Дата: 23.12.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0