• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 22
У центрі дитячо-юнацької творчості „Сонячний” відбулося підведення підсумків відкритого чемпіонату міста з карате, у якому взяли участь вихованці чотирьох маріупольських клубів за місцем мешкання, а також спортсмени із Бердянська.
Участь у міському чемпіонаті з карате, який проходив за двома видами програми: ката і куміте, взяли більше ста спортсменів. За словами старшого тренера міста з карате - Олега Шухмана, змаганння пройшли на дуже високому рівні. Цього разу на килим вийшло багато новачків, а досвідчені спортсмени, серед яких Роман Каменда, Микита Белименко, Костянтин Пшеничний, Олександр Чорний та Олександр Устенко, на чемпіонаті були представниками судейської колегії. Підсумки змагань підводилися окремо у дівчат та хлопчиків різних вікових категорій. Переможці отримали кубки та грамоти. Після офіційної частини зустрічі відбулася презентація куміте на нунчаках.
Олег Шухман - старший тернер з карате: "Это новий вид кумите из раздела кабудо, которій со следующего года ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.12.2010

Маріупольські борці греко- римського стиля провели свою першість міста. Змагання мали за мету визначити кращих спортсменів, які б змогли у наступному році гідно представляти Маріуполь на першості України серед молодших юнаків.
У першості Маріуполя з греко- римської боротьби виступали майже сто юних представників цього виду спорту. Вік учасників- від дванадцяти до чотирнадцяти років.
Соколов - гол. суддя: "96 год у нас на след. год будет бороться на первенстве Украины по младшим юношам. Эти соревнования покажут резерв. Все показывают отличный уровень. Есть даже победители и призеры чемпионана Украины."
Чотирнадцятирічний Василь Русанов зі школи олімпійського резерву імені Геннадія Узуна боротьбою займається вже сім років. Розпочинав боротися під керівництвом Олександра Карнауха, зараз хлопця тренують Артем та Максим Узуни.
О. Карнаух - тренер: "Парень пришел на борьбу физически подготовленным, осталось дать технику борьбы. Он старается и в учебе, и в спорте. ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.12.2010

Баскетбольний клуб Азовмаш у розіграші Єврокубка у Хорватії зустрівся з місцевим клубом Цедевіта. У першій зустрічі суперників, яка проходила у Маріуполі, виграли хорватські баскетболісти з перевагою у три очки. Тому азовмашевцям потрібно було перемагати з різницею як мінімум у чотири пункти. Після двадцяти хвилин поєдинка маріупольська команда вигравала два очки- сорок чотири на сорок два. Але друга половина гри склалася невдало для гостей. Вони втратили ініціативу і у підсумку програли- вісімдесят чотири : вісімдесят вісім. У складі чемпіона України Крис Оуенс набрав двадцять дев"ять очок, п"ятнадцять закинув інший американець- Фред Хаус.
Добавил: Portokali | Дата: 22.12.2010

Стартував дев"ятий розіграш Кубка Маріуполя з міні- футболу. У змаганнях бере участь рекордна кількість команд - тридцять. Вони продовжаться аж до одинадцятого лютого дві тисячі одинадцятого року. Про урочисте відкриття та результати перших зустрічей турніру дивіться у наступному сюжеті.
Тридцять команд, які виступають у цьому турнірі, розподілені на попередньому етапі на шість груп і грають у них за круговою системою. Дванадцять кращих вийдуть до плей-оф.
О. Муравйов: "В основном это команды предприятий, есть и новые- Центр, Джузеппе, прямо чемпионат Италии. Люди пошли на футбол, мы содействуем.В фаворитах-Титан, ККЦ. Многие профессиональные футболисты заявились."
На урочистій церемоніі відкриття турніру подяку міського голови отримав завідуючий кафедрою фізичного виховання ПДТУ Ігор Альохін. До речі, шість з восьми попередніх турнірів пройшли саме у спортзалі ПДТУ.
Альохін: "Ректор решает, что нужно давать зал для турнира. Универ участвует двумя командами. ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.12.2010

У місті Костянтинівка завершився дванадцятий традиційний всеукраїнський турнір "Снежинка" з греко- римської боротьби. У змаганнях брали участь юнаки віком дванадцять- тринадцять років, всього понад сто п"ятдесят спортсменів. Маріупольські борці, яких готував до цього турніру АлексАн Сардарян, вибороли одну золоту та дві бронзових нагороди. Чемпіоном змагань у ваговій категорії до тридцяти восьми кілограмів став Роман Зальотов. А Рустам Марушенко та В"ячеслав Оглу зайняли треті місця.
Добавил: Portokali | Дата: 22.12.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0