• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 14
Завершилися змагання Кубка Маріуполя з легкої атлетики серед дорослих. У секторах та на бігових доріжках критого спортивного манежу, розташованому у Орджонікідзевському районі, виступали понад шістдесят спортсменів з чотирьох міських легкоатлетичних шкіл.
За перемогу у змаганнях сперечалися легкоатлети четвертої комплексної дитячо- юнацької спортшколи, представники спортивних клубів Іллічівець та Азовмаш і спортсмени спортшколи Лідер торгівельного порту. Незважаючи на дорослий рівень, тон у більшості легкоатлетичних дисциплін задавали саме юнаки. У потрійному стрибку серед чоловіків вісімнадцятирічний Сергій Давиденко з четвертої спортшколи стрибав краще за інших- у нього чотирнадцять метрів та чотири сантиметри і перше підсумкове місце.
Давиденко: "Очень нравится этот вид, грациозный, силовой. Хотел играть в баскетбол, попал в атлетику. Стал шестым на чемпионате Украины, был призером международных соревнований."
Максим Наконечний з четвертої спортшколи, якого трен ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.12.2010

Маріупольскі футболісти вже підбили підсумки сезону дві тисячі десятого року. Переможці та призери чемпіонату та першості міста серед дорослих отримали заслужені нагороди. Також були відзначені кращі команди юнацької першості Маріуполя. Індивідуальними призами відзначили й кращих гравців та арбітрів цього року.
Учасників урочистого зібраннЯ привітав та побажав подальших успіхів виконавчий директор федерації футболу Донецької області Віктор Гайворонський. Спочатку на сцену для нагородження запросили учасників юнацької першості міста віком чотирнадцять-п"ятнадцять років. Тут перше місце зайняли вихованці тренера Ігоря Бріскіна з футбольної школи Азовсталь.
Лобко - капітан: "Мы на каждую игру настраиваемся серьезно. Результат- первое место. Коллектив дружный, играем командой, а не каждый сам за себя. Были и легкие соперники, и тяжелые. Могу выделить Меркулова, Никиту Никитина."
У першості міста цього року виступало тринадцять колективів , а перемогли футболісти команд ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.12.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0