• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 14 » Легка атлетика
Легка атлетика
17:57
Завершилися змагання Кубка Маріуполя з легкої атлетики серед дорослих. У секторах та на бігових доріжках критого спортивного манежу, розташованому у Орджонікідзевському районі, виступали понад шістдесят спортсменів з чотирьох міських легкоатлетичних шкіл.
За перемогу у змаганнях сперечалися легкоатлети четвертої комплексної дитячо- юнацької спортшколи, представники спортивних клубів Іллічівець та Азовмаш і спортсмени спортшколи Лідер торгівельного порту. Незважаючи на дорослий рівень, тон у більшості легкоатлетичних дисциплін задавали саме юнаки. У потрійному стрибку серед чоловіків вісімнадцятирічний Сергій Давиденко з четвертої спортшколи стрибав краще за інших- у нього чотирнадцять метрів та чотири сантиметри і перше підсумкове місце.
Давиденко: "Очень нравится этот вид, грациозный, силовой. Хотел играть в баскетбол, попал в атлетику. Стал шестым на чемпионате Украины, был призером международных соревнований."
Максим Наконечний з четвертої спортшколи, якого тренує Михайло Русєв, є кандидатом у олімпійську збірну України у бігу на чотириста метрів. На цих змаганнях він встановив рекорд Маріуполя у бігу на триста метрів - дистанцію він здолав за тридцять чотири та вісім десятих секунди.
М. Русєв: "В тех условиях, где он тренируется и его соперники- небо и земля. Он тренируется в манеже, называемом сарай. До 4 вечера тут сварка, потом приходят спортсмены, вдыхают эту сварку и показывают результаты. Работы надо вести летом, зимой-тренироваться. "
Як розповів Михайло Русєв, ремонт у манежі триває ще з березня цього року і коли завершиться невідомо. Маріупольські тренери з легкої атлетики намагалися розв"язати це питання, але поки ще їм це не вдалося.
М. Русєв: "Я не понимаю руководства манежа, почему не вклинивается спорткотмитет? Вся федерация легкой атлетики была в кабинете председателя спорткомитета, обсуждали проблему, говорили пути выхода. Мы не просим многого, нам должны условия создать. "
Серед кращих результатів слід відзначити перемогу Ольги Мащенко зі спортшколи Лідер у забігу на тисячу метрів- три хвилини, двадцять три та п"ять сотих секунди. А у бігу на шістдесят метрів Антон Логозинський з четвертої спортшколи виконав норматив кадидата у майстри спорту, його результат шість і сім десятих секунди.
Олександр Капустян
Просмотров: 834 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 5.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0