• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 17
Маріупольська спортсменка Ганна Терещенко стала першою українською чемпіонкою світу з ушу серед юніорів. У Сінгапурі сімнадцятирічна Ганна випередила усіх суперниць у вправі з палицею. Спортсменка та її тренер Віталій Болдирев прийшли в управління з фізичної культури та спорту, де розповіли представникам маріупольських ЗМІ про свої враження від поїздки на світовий форум.
Тренер Ганни Терещенко Віталій Болдирев відзначив, що ця перемога його підопічної знаменна тим, що вона стала першою в історії цього виду спорту для українських майстрів ушу. У Сінгапурі маріупольська дівчина розпочала змагання не зовсім вдало- шосте місце у вправі з шаблею. Але вде другий вихід на килим з палицею приніс Ганні звання чемпіонки світу: "Мне понравилось выступление нашей спортсменки тем, что она выступила лучше тех результатов, которые показывала дома. Смогла собраться. Первое выступление было неудачным, с палкой, второе- гораздо лучше."
Сама Ганна Терещенко зізналася, що подорож до Сінгапур ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 17.12.2010

Відомий український боксер- професіонал, вихованець спортивного клубу Іллічівець Ісмаіл Сіллах, який виступає у напівважкій вазі, сімнадцятого грудня проведе черговий поєдинок у Сполучених Штатах Америки. На рингу міста Монровілл у штаті Пенсильванія Ісмаіл зустрінеться з американським боксером Рейко Сандерсом. Супернику українця тридцять шість років, він вісім років виступає на професійному ринзі, провів тридцять чотири поєдинка, з яких виграв двадцять. На рахунку двадцятип"яти- річного Ісмаіла Сіллаха тринадцять боїв і стільки ж перемог.
Добавил: Portokali | Дата: 17.12.2010

Команда волейбольного клубу Маріуполь, яка виступає в першій лізі чемпіонату України, провела дві зустрічі з суперниками з Сум.
У груповому етапі чемпіоната України у першій лізі волейбольний клуб Маріуполь після двох перемог над четвертим складом харківського Локомотива двічі зустрівся на виїзді з командою Універ (Суми). Ці поєдинки завершилися невдало для маріупольців- обидві зустрічі вони програли: один : три та нуль:три. О. Вертель - тренер: "Сумы мы рассамтриваем как конкурента в подгруппе за выход в финад результат не радует, но будут ещё домашние встречи, планируем их обыграть."
Олександр Вертель вважає, що поразки в Сумах мали як об"єктивні, так і суб"єктивні причини. Головне, щоб до наступних зустрічей з цим же суперником вже у Маріуполі вдалося ци причини ліквідувати: "Сказалась слабая функциональная подготовка, команда играла бех базового сбора. Было допущено много индивидуальных ошибок."
А один з гравців волейбольного клубу Маріуполь Олександр Томілін н ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 17.12.2010

У черговому поєдинку чемпіоната України у суперлізі баскетбольний клуб Азовмаш на виїзді зустрівся з БК Одеса. Перша половина матчу пройшла з перевагою маріупольської команди, але у другій половині гри господарі майданчика захопили ініціативу і переграли діючого чемпіона України. Остаточний рахунок зустрічі 84:82 на користь БК Одеса. У складі гостей Рамел Каррі набрав вісімнадцять очок, а Кріс Оуенс- шістнадцять.
Добавил: Portokali | Дата: 17.12.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0