• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 28
Боксери спортивного клубу Іллічівець у критому спорткомплексі Іллічівець провели передноворічні змагання "Відкритий ринг". Крім трьох маріупольських шкіл боксу у змаганнях взяли участь боксери з Бердянська, Новоазовська та Волновахи.
Понад вісімдесят юних майстрів шкіряної рукавички зі спортивного клубу Іллічіець, дитячо- юнацької спортшколи Атлетік, комплексної спортшколи номер три, а також гості з Бердянська, Новоазовська та Волновахи взяли участь у змаганнях "Відкритий ринг". Вік учасників- від новачків дві тисячі другого року народження до двадцятирічних юнаків.
В. Смирнов - ЗТУ: "Традиционно мы проводим такие первенства у нас, где есть отличные условия для молодежи. Здесь приходят родители, детей мы отрываем от улицы. Им некогда болеть, они рвутся на соревнования."
Володимир Смирнов підкреслив, що з юними боксерами у нашому місті працюють дуже досвідчені фахівці, тому й маріупольський бокс регулярно виховує справжніх майстрів цього виду спорту.
В. Смирн ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.12.2010

У спорткомплексі Приазовського державного технічного університету триває розіграш Кубка Маріуполя з міні- футболу. У останній ігровий день відбулося п"ять поєдинків. Лише у одному з них точилася приблизно рівна боротьба- Елада з рахунком три:один переграла команда Імперія- Строй. У інших перевага одного з суперників була досить відчутною. Так Граніт розгромив Ниву- одинадцять:два, перша команда "Добро та воля" з Мелекіно виграла у Маріупольгаза з рахунком вісім:один, а друга мелекінська команда виявилася сильнішою за Маріуполь- дві тисячі- десять:нуль. З таким же результатом футболісти Альфа- страж здолали опір команди Центр. Завтра на турнірі відбудуться чотири зустрічі.
Добавил: Portokali | Дата: 28.12.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0