• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 21
В передноворічному турнірі з руського більярду у розділі "Динамічна піраміда", який проходив у більярдному клубі Тауер, за перемогу змагалися понад двадцять кращих маріупольських спортсменів серед них і чемпіон України цього року Олександр Бєдьовка.
У більярдному клубі Тауер у розділі "Динамічна піраміда" змагалися двадцять чотири майстри руського більярду. Традиційно головним суддею змагань був голова федерації спортивного більярду Маріуполя, суддя міжнародної категорії Віктор Бандура.
В. Бандура: "Это традиционный турнир перед Новым годом, динамичная пирамида очень популярна в городе, области, в Украине, Росии и других странах. У нас система до двух поражений, награждение с первого по четвертое место."
Майстер спорту Олександр Бєдьовка влітку цього року на змаганнях у Луганську став чемпіоном України, тому дві тисячі десятий рік вважає для себе вдалим: "Прошедший год оцениваю положительно, достиг своих целей, стал чемпионом Украины, мс. Были и другие неплохие тур ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 21.12.2010

У Дніпродзержинську завершщився перший тур відкритого чемпіонату України з водного поло серед чоловічиїх команд. Багаторазовий чемпіон країни ватерпольний клуб Іллічівець після виграшу на старті у збірною Молдови здобув ще три перемоги. Підопічні заслуженого тренера України Олександра ОбедИнського переграли львівське Динамо з рахунком дванадцять:сім та з великим рахунком шістнадцять : п"ять розгромили команду харківського політехнічного університету. У своєму останньому поєдинку Іллічівець зустрівся з діючим чемпіоном України харківським БМК і завдав йому поразки з результатом дев"ять : вісім. Отже маріупольська команда провела у Дніпродзержинську чотири матча і в усіх перемогла, у її активі дванадцять очок.
Добавил: Portokali | Дата: 21.12.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0