• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 01
Відбулася відкрита першість спортивного клубу Іллічівець з боксу "Відкритий ринг". Крім провідних маріупольських боксерських шкіл у змаганнях взяли участь боксери із Новоазовська, Волновахи та Бердянська.
Маріуполь на цих змаганнях крім господарів рингу іллічівських боксерів представляли спортсмени комплексної дитячо-юнацької спортшколи Атлетік, третьої дитячо- юнацької спортивної школи та школи боксу Спартак.
Смирнов - ЗТУ: "Мы стараемся раз в месяц проводить такие соревнования. Положение тяжелое, выехать возможности нет. Собираемся у нас, здесь два ринга, все условия для проведения открытых первенств. "
Володимир Смирнов відзначив, що незважаючи на суттєві труднощі, маріупольський бокс розвивається, з"являються нові перспективні спортсмени.
Смирнов: "Много болельщиков, пришли родители. Такие ринги необходимы, бокс в Мариуполе любят, много боевых малышей, будут олимпийские чемпионы."
Увагу присутніх провернув поєдинок у ваговій категорії до п"ятдесят ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.12.2010

Завершився чемпіонат Маріуполя з баскетболу серед чоловічих команд. У змаганнях взяли участь десять колективів, які провели турнір у одне коло. Чемпіоном міста стала команда "Бізнес- партнер". Переможець минулорічного чемпіонату, команда комбінату імені Ілліча посіла друге місце, програвши чемпіону у запеклій боротьбі з рахунком шістдесят три : сімдесят вісім. На третьому місці завершила турнір команда Азовмаш - дев"яносто три, яка виступає у першій лізі першості України.
Добавил: Portokali | Дата: 01.12.2010

На сцені палацу культури імені Карла Маркса Кубок Донецької області розіграли майстри спортивної аеробіки та фітнесу. Крім гостей із чотирьох міст області, у змаганнях взяли участь і три маріупольські школи аеробіки та фітнесу.
Змагання Кубка Донецької області зі спортивної аеробіки та фітнесу проходили у Маріуполі вперше. Вони зібрали понад сто п"ятдесят спортсменів із Донецька, Селідова, Димітрова, Красноармейська та Маріуполя.
Прийменко - ЗТУ: "Город Мариуполь имеет давние традиции, когда-то занимал ведущие позиции. Потом был провал, сейчас все возрождается благодаря Ольге Николаевне."
На сцену палацу культури імені Карла Маркса виходили спортсмени віком від п"яти років та старше. Змагання Кубка області проводилися у п"яти вікових категоріях- міні, діти, кадети, юніори та дорослі. Маріуполь представляли спортсмени комплексної дитячо- юнацької спортшколи номер один, спортшколи Лідер та фітнес- класу "Формула".
Прийменко: "Собрались самые сильнейшие, но ест ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.12.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0