• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 16
Футболісти Іллічівця- два вже у грудні , готуючись до весняної частини першості України, провели у Маріуполі перший підготовчий збір. У критому спорткомплексі Іллічівець друга маріупольська команда зустрілася зі збірною маріупольських ветеранів.
Перший тренувальний збір Іллічівця- два проходив на спортивних об"єктах Маріуполя і тривав два з половиною тижня. Під керівництвом тренерського штабу до весняної частини першості України готувалися вісімнадцять футболістів.
Ю. Керман - гол. тренер Іллічівця-2: "Он преследовал две цели. Вернуть кондиции футболистам, молодежи много отдыхать нельзя давать. Второе- просмотрели молодежь, свою и приезжих ребят из других городов."
Як розповів Юрій Керман, кожні півроку у складі його команди відбуваються суттєві зміни. Ця зимова перерва не стала виключенням: "Мы освободились от большой группы футболистов. Если не видим перспективы роста, мы даем ребятам шанс проявить себя в других коллективах."
У складі команди ветеранів мар ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.12.2010

У столиці Таїланду місті Бангкок відбувся чемпіонат світу з тайського боксу серед аматорів. У складі національної збірної команди України золоті нагороди здобули маріупольські боксери Олександр Олейник та Ярослав Ремига. Про подробиці змагань чемпіони та їх тренери розповіли представникам маріупольських ЗМІ.
У Таїланді виступали понад півтори тисячі спортсменів з девяносто країн світу. Серед дорослих у ваговій категорії до вісімдесяти шести кілограмів Олександр Олейник послідовно переміг боксерів з Росії, Швеції та Узбекістану. У фіналі змагань Олександр зустрівся з представником Білорусі. Цей боксер маріупольцю добре відомий.
Олег Олейник - тренер СК Гладіатор: "С белорусом встречается Саша третий раз, счет 2:1 в пользу Саши. На прошлом чемпионате мира Саша ему проиграл в полуфинале, была спорная ситуация. В этом году выиграл у него чемпионат Европы."
Фінальна зустріч пройшла у захоплюючій боротьбі і принесла перемогу за очками, а з нею і звання чемпіона світу Оле ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.12.2010

Сьогодні у басейні Дніпродзержинська стартував черговий відкритий чемпіонат України з водного поло серед чоловіків. Поєдинки першого тура будуть зіграні протягом чотирьох днів. Багаторазовий чемпіон країни ватерпольний клуб Іллічівець, який представляє металургійний комбінат імені Ілліча, розпочав свій виступ з впевненої перемоги над збірною Молдови. Рахунок зустрічі 17:6 на користь маріупольської команди. У цьому турі Іллічівець ще зіграє з двома харківськими командами - БМК і ХПІ та львівським Динамо. Перший тур завершиться у неділю 19 грудня.
Добавил: Portokali | Дата: 16.12.2010

У Одесі завершився чемпіонат України з боротьби на пасках. У змаганнях брали участь спортсмени дванадцяти областей країни. Донецьку область представляли шість борців маріупольського клубу "Туше". Чотири з них повернулися додому з нагородами. У ваговій категорії до шістдесяти кілограмів Сергій Матросов виграв три поєдинка і став чемпіоном. Ще три маріупольських борця завоювали бронзові медалі. Це Михайло Пузій, Олександр Алексєєв та Антон Пацята. Змагання у Одесі стали етапом відбору у національну збірну України, куди потрапили і чотири маріупольця.
Добавил: Portokali | Дата: 16.12.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0