• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 16 » Іллічівець-2
Іллічівець-2
17:41
Футболісти Іллічівця- два вже у грудні , готуючись до весняної частини першості України, провели у Маріуполі перший підготовчий збір. У критому спорткомплексі Іллічівець друга маріупольська команда зустрілася зі збірною маріупольських ветеранів.
Перший тренувальний збір Іллічівця- два проходив на спортивних об"єктах Маріуполя і тривав два з половиною тижня. Під керівництвом тренерського штабу до весняної частини першості України готувалися вісімнадцять футболістів.
Ю. Керман - гол. тренер Іллічівця-2: "Он преследовал две цели. Вернуть кондиции футболистам, молодежи много отдыхать нельзя давать. Второе- просмотрели молодежь, свою и приезжих ребят из других городов."
Як розповів Юрій Керман, кожні півроку у складі його команди відбуваються суттєві зміни. Ця зимова перерва не стала виключенням: "Мы освободились от большой группы футболистов. Если не видим перспективы роста, мы даем ребятам шанс проявить себя в других коллективах."
У складі команди ветеранів маріупольського футболу під назвою Космос Іллічівцю- два протистояли відомі у недалекому минулому гравці команд майстрів- Євген Ковтунов, Дмитро Бужин, Евген Таран та інші.
Є. Ковтунов: "Очень интересно. Нам интересно проверить свои силы, сыграть с молодыми. Мы в этой команде воспитывались, её уровень хороший, для второй лиги- нормально. Если поступит предложение, буду играть за СРЗ, ищу команду в Мариуполе, кататься не буду, хочется дома побыть."
А для Дмитра Гунченка з Іллічівця- два осіння частина цього сезону склалася вдало. Нападник забив за другу маріупольську команду вже сім голів і по цьому показнику знаходиться серед лідерів групи Б другої ліги.
Д. Гунченко: "Получаем неслабые нагрузки, это нормально. Подготовимся к сезону и будем добиваться новых побед. Футболист не должен быть доволен собой, нужно стремиться к большему, это только вторая лига. Надо играть на высшем уровне. "
Зустріч, яка проходила у три тайми по тридцять хвилин, принесла перемогу ветеранам з рахунком один:нуль. Єдиний гол за п"ять хвилин до фінального свистка провів нападник головної команди майстрів Олексій Антонов, який зимові каникули проводе у Маріуполі і вийшов на поле, щоб підтримати ігрову форму. Вісімнадцятого грудня перший збір Іллічівця- два завершується і футболісти підуть у новорічну відпустку. Вона буде не досить тривалою.
Ю. Керман: "С 4 января начнем подготовку ко второй части сезона первенства второй лиги. Присили руководство сделать нам два сбора, с молодежью надо много работать."
Олександр Капустян
Просмотров: 881 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0