• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 15
У спорткомплексі Маріупольського державного університету пройшов другий тур всеукраїнської дитячо- юнацької волейбольної ліги. На майданчик виходили п"ять команд, серед них і господарі змагань- волейболісти комплексної дитячо- юнацької спортшколи Атлетік, яких тренує Олександр Вертель.
а майданчик спорткомплексу МДУ крім господарів-команди спортшколи Атлетік- виходили волейболісти з Луганська, Київа та два колектива з Харківа. Кожний з суперників провів у Маріуполі по чотири зустрічі. Вік учасників- п"ятнадцять- шістнадцять років.
Бомштейн - тренер ХОВУФК: "Ребят очоень много талантливых, нужно уделять им внимание, выводить на международные турниры. Играя дома, успехов не добьемся. Будет нормальный результат."
Команда спортшколи Атлетік програла харівскому Локомотиву та харківському обласному вищому фізичної культури училищу з однаковим рахунком нуль:три, та поступилася команді з Луганська- один:три. У своєму останньому поєдинку другого туру господарі майданчика зу ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.12.2010

У п"ятому турі розіграша Єврокубка баскетбольний клуб Азовмаш вдома програв грецькому клубу Аріс. Господарі майданчика програли три перших періода поспіль і лише у заключній десятихвилинці спромоглися трохи скоротити відставання від гостей. Отже остаточний результат 82 : 77 на користь Аріса. У складі грецької команди результативною грою відзначився Ентоні Такер, на його особистому рахунку вісімнадцять очок. У українському клубі п"ятнадцять очок закинув американець Чарльз Томас.
Добавил: Portokali | Дата: 15.12.2010

У Донецьку завершився чемпіонат області з легкоатлетичних естафет серед збірних команд міст та районів. У змаганнях взяли участь шістнадцять команд, у складі кожної два юнаки та дві дівчини. Переможці та призери визначилися у чотирьох вікових групах. У середній юнацькій віковій групі, де виступали легкоатлети чотирнадцяти- п"ятнадцяти років, маріупольська команда з четвертої комплексної дитячо- юнацької спортшколи зайняла перше місце у естафеті чотири по двісті метрів. У складі чемпіонів виступали Тетяна Мельник, Анастасія Харченко, Олександр Івакін та Олег Загородній. На рахунку маріупольських спортсменів також чотири срібних нагороди.
Добавил: Portokali | Дата: 15.12.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0