• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 29
Баскетбольний клуб Азовмаш одержав чергову перемогу у чемпіонаті України серед команд суперліги. На своєму майданчику маріупольська команда виграла у БК Київ з результатом вісімдесят один : шістдесят дев"ять. У складі чемпіонів України двадцять три очки набрав Кріс Оуенс, на рахунку Драго Пашаліча- вісімнадцять. Ще одна гра, яка відбулася у спорткомплексі Азовмаш, звела у протиборстві лідерів суперліги- БК Донецьк та столичний Будівельник. Київські баскетболісти виявилися сильнішими- вісімдесят вісім : шістдесят сім і одноосібно очолили турнірну таблицю чемпіонату. До завершення цього року Азовмаш, який знаходиться на третьому місці, проведе одну гру- завтра, тридцятого грудня у Кривому Розі з Кривбасбаскетом.
Добавил: Portokali | Дата: 29.12.2010

Привітати боксерів спортивного клубу Іллічівець з новорічними святами приїхав заступник генерального директора комбіната імені Ілліча, почесний президент федерації боксу Маріуполя Юрій Тернавський. Юні іллічівські майстри шкіряної рукавички взяли участь у різноманітних естафетах а також зустрілися відомим маріупольським боксером, переможцем телевізійного проекту "Ти-чемпіон" Давидом Табатадзе.
очесний президент федерації боксу Маріуполя Юрій Тернавський поздоровив іллічівських боксерів з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим. Юрій Іванович підкреслив, що незважаючи на важкі економічні умови в Україні в цілому, комбінат імені Ілліча продовжить підтримувати спорт взагалі і бокс в тому числі.
Юрій Тернавський: "Наша главная задача- стремиться к чемпионским поясам. Но если вы не станете чемпионами Европы и мира, вырастите настоящими мужиками. Это важно. Бокс формирует из вас настоящих мужчин, это очень важно. Дело, которое мы начали с вами, не оставим. Вы наши воспитан ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.12.2010

Сьогодні начальник управління з фізичної культури та спорту Олег Муравйов вручив посвідчення майстрів спорту України з боксу двом вихованцям комплексної дитячо- юнацької спортивної школи Атлетік. Василь Рибалка, який виступає у ваговій категорії до шістдесяти чотирьох кілограмів та Ярослав Сорокін, який виступає серед спортсменів вагою до шістдесяти дев"яти кілограмів, відзначені за вдалі виступи на цьогорічному меморіалі Макара Мазая, який проходив влітку у спорткомплексі Іллічівець. Обидва боксери за результатами цього турніру завоювали бронзові нагороди, що і дало їм право отримати почесні звання.
Добавил: Portokali | Дата: 29.12.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0