• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 29 » Бокс
Бокс
17:32
Привітати боксерів спортивного клубу Іллічівець з новорічними святами приїхав заступник генерального директора комбіната імені Ілліча, почесний президент федерації боксу Маріуполя Юрій Тернавський. Юні іллічівські майстри шкіряної рукавички взяли участь у різноманітних естафетах а також зустрілися відомим маріупольським боксером, переможцем телевізійного проекту "Ти-чемпіон" Давидом Табатадзе.
очесний президент федерації боксу Маріуполя Юрій Тернавський поздоровив іллічівських боксерів з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим. Юрій Іванович підкреслив, що незважаючи на важкі економічні умови в Україні в цілому, комбінат імені Ілліча продовжить підтримувати спорт взагалі і бокс в тому числі.
Юрій Тернавський: "Наша главная задача- стремиться к чемпионским поясам. Но если вы не станете чемпионами Европы и мира, вырастите настоящими мужиками. Это важно. Бокс формирует из вас настоящих мужчин, это очень важно. Дело, которое мы начали с вами, не оставим. Вы наши воспитанники, мы за вас отвечаем, судьба каждого нам дорога."
Від імені керівництва комбінату імені Ілліча хлопцям побажав успіхів на ринзі заступник генерального директора комбінату Валерій Меркулов, який у юнацтві теж займався цим мужнім видом спорту. Бурхливими оплесками іллічівські боксери зустріли виступ відомого маріупольського боксера, двократного чемпіона Європи серед аматорів, а зараз боксера- професіонала, ма\йстра спор переможця нещодавного телевізійного проекту "Ти-чемпіон" Давида Табатадзе. Сам дДавид відзначив, що він вперше відвідав боксерський зал спортклубу Іллічівець і він справив на нього незабутні враження.
Д. Табатадзе - мсмк: "Вамдействительно позавидовали бы дети всей страны, такого спортзала нигде нет, даже на олимпийской базе в Конче-Заспе, она сюда рядом не становится. У нас в городе не один комбинат имени Ильича, но они не особое внимание уделяют молодому поколению."
На телепроекті Ти- чемпіон Давид Табатадзе отримав за перемогу не тільки чемпіонський пояс, а і один мільйон гривень. Частку цих коштів Давид вирішив передати на лікування брата одного з учасників проекта. Учасники цієї новорічної зустрічі теж не залишились осторонь від цієї події.
Ю. Тернавський: "Я от вашего имени хочу вручить для брата друга на скорейшее выздоровление сертификат Давиду на 10000 гривен. Давид, от души, пожалуйста."
Іллічівські боксери, які краще за інших виступили у дві тисячі десятому році у різних змаганнях, отримали грошові премії. Серед них і Дмитро Дегтярь, який рік, що минає, може сміливо занести собі у актив.
Д. Дегтярь: "В этом году был очень счастливый год, был чемпионат Украины-второе место, зачислили в сборную Украины, участвовал на международном турнире, выиграл три боя подряд.В будущем году у нас две области, чмемионат Укрианы и Европы, мы с тренером будем готовиться."
Якщо Дмитро Дегтярь ще на початку свого спортивного шляху, то річний Владлен Бойко вже досить впевнено виступає на юнацькому ринзі і мріє про великі перемоги вже у майбутньому році: "Я у Деда мороза пожелаю, чтобы в следующем году у меня все получалось, у меня большие планы-область, чемпионские игры. Хочу пожелать спортсменам здоровья, счастья, чтобы все получалось, все бои выиграли. Чтобы в каждой семье были такие люди, боксеры, как мы. С наступающим Новым годом."
Юних боксерів привітали справжній Дід Мороз та Снігуронька, хлопці взяли участь у різноманітних естафетах, а на закінчення отримали новорічні подарунки та боксерські рукавички.
Олександр Капустян
Просмотров: 886 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0