• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 15 » Дитячо-юнацька волейбольна ліга України
Дитячо-юнацька волейбольна ліга України
14:51
У спорткомплексі Маріупольського державного університету пройшов другий тур всеукраїнської дитячо- юнацької волейбольної ліги. На майданчик виходили п"ять команд, серед них і господарі змагань- волейболісти комплексної дитячо- юнацької спортшколи Атлетік, яких тренує Олександр Вертель.
а майданчик спорткомплексу МДУ крім господарів-команди спортшколи Атлетік- виходили волейболісти з Луганська, Київа та два колектива з Харківа. Кожний з суперників провів у Маріуполі по чотири зустрічі. Вік учасників- п"ятнадцять- шістнадцять років.
Бомштейн - тренер ХОВУФК: "Ребят очоень много талантливых, нужно уделять им внимание, выводить на международные турниры. Играя дома, успехов не добьемся. Будет нормальный результат."
Команда спортшколи Атлетік програла харівскому Локомотиву та харківському обласному вищому фізичної культури училищу з однаковим рахунком нуль:три, та поступилася команді з Луганська- один:три. У своєму останньому поєдинку другого туру господарі майданчика зустрілися з волейболістами Київа. Маріупольські хлопці намагалися дати гідний опір одному з лідерів замагнь, але у підсумку поступилися супернику у трьох сетах. Олексій Моісеєнко з маріупольської команди бачить причину цього у кадрових проблемах: "Команда у нас тренируется таким составом около года, я хожу на волейбол 6 год. Не хватило , не подготовились, заболело много людей, у некоторых учеба, не успевают."
Київська команда у Маріуполі виграли усі поєдинки окрім одного, в якому вона поступилася волейболістам харківського училища. А за підсімками двох турів кияни поділяють перше місце з двома харківськими командами.
Заіка - капітан команди Києва: "Це була остання гра, команда слабша за нас, ми не налаштувалися, я к на сильніші команди. Можу віділити Андрійця. він грає за збірну, пристойний гравець."
Олександр Капустян.
Просмотров: 893 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 5.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0