• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 16 » Тайський бокс
Тайський бокс
17:10
У столиці Таїланду місті Бангкок відбувся чемпіонат світу з тайського боксу серед аматорів. У складі національної збірної команди України золоті нагороди здобули маріупольські боксери Олександр Олейник та Ярослав Ремига. Про подробиці змагань чемпіони та їх тренери розповіли представникам маріупольських ЗМІ.
У Таїланді виступали понад півтори тисячі спортсменів з девяносто країн світу. Серед дорослих у ваговій категорії до вісімдесяти шести кілограмів Олександр Олейник послідовно переміг боксерів з Росії, Швеції та Узбекістану. У фіналі змагань Олександр зустрівся з представником Білорусі. Цей боксер маріупольцю добре відомий.
Олег Олейник - тренер СК Гладіатор: "С белорусом встречается Саша третий раз, счет 2:1 в пользу Саши. На прошлом чемпионате мира Саша ему проиграл в полуфинале, была спорная ситуация. В этом году выиграл у него чемпионат Европы."
Фінальна зустріч пройшла у захоплюючій боротьбі і принесла перемогу за очками, а з нею і звання чемпіона світу Олександру Олейнику.
Олександр Олейник - мсмк: "Все знали сильные и слабые стороны друг друга. Бой был напряженным. Выиграл тот, у кого было больше желания. Противник пытался навязать силовую. борьбу."
А Ярослав Ремига зі спортивного клубу "Братство" виступав у ваговій категорії до вісімдесяти одного кілограма серед юнаків. На ринзі Бангкока він провів два боя і обидва виграв достроково- нокаутом. В нього перше місце і золота нагорода.
Р. Кашпор - тренер СК Братство: "Первый бой- с индусом- сложился удачно, нокаут коленом. Второй бой с россиянином, он сильный физически, нокаут в третьем раунде."
Сам Ярослав Ремига розповів, що дуже ретельно готувався до цього чемпіонату і їхав до Таїланду впевнений у своїх силах.
Я. Ремига - кмс: "Почти двухнедельные сборы прошел в Одессе, готовился на высшем уровне, по три тренировки в день. Был хорошо настроен. Это мой последний год по юниорам."
Олександр Капустян
Просмотров: 1011 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0