• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 17 » Ушу
Ушу
17:27
Маріупольська спортсменка Ганна Терещенко стала першою українською чемпіонкою світу з ушу серед юніорів. У Сінгапурі сімнадцятирічна Ганна випередила усіх суперниць у вправі з палицею. Спортсменка та її тренер Віталій Болдирев прийшли в управління з фізичної культури та спорту, де розповіли представникам маріупольських ЗМІ про свої враження від поїздки на світовий форум.
Тренер Ганни Терещенко Віталій Болдирев відзначив, що ця перемога його підопічної знаменна тим, що вона стала першою в історії цього виду спорту для українських майстрів ушу. У Сінгапурі маріупольська дівчина розпочала змагання не зовсім вдало- шосте місце у вправі з шаблею. Але вде другий вихід на килим з палицею приніс Ганні звання чемпіонки світу: "Мне понравилось выступление нашей спортсменки тем, что она выступила лучше тех результатов, которые показывала дома. Смогла собраться. Первое выступление было неудачным, с палкой, второе- гораздо лучше."
Сама Ганна Терещенко зізналася, що подорож до Сінгапура принісла їй багато незабутніх вражень, які залишаться у пам"яті спортсменки на усе життя: "Нам удалось покататься на самом большом в мире колесе обозрения. Мы ходили в океанариум, очень красиво. Открытие понравилось. Было выступление львов, носили разные блюда, нам принесли осьминога, я впервые его попробовала."
У змаганнях з палицею разом з Ганною Трещенко виступали ще сім спортсменок. Маріупольська дівчина випередила усіх. Другою призеркою чемпіонта стала спортсменка з Гонконга, на третьому місці представниця В"єтнаму: "Мне нравится делать палку, это мой любимый вид, он получается хорошо. Была уверенна на площадке."
Але хоч трохи розхолоджуватися після такої перемоги Ганні ніколи. Незабаром її очикують нові змагання у Україні. А у наступному році спортсменка мріє гідно виступити на дорослому чемпіонаті світу у турецькому місті Ізмір.
Олександр Капустян
Просмотров: 850 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0