• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 14 » Підсумки футбольного сезону
Підсумки футбольного сезону
17:55
Маріупольскі футболісти вже підбили підсумки сезону дві тисячі десятого року. Переможці та призери чемпіонату та першості міста серед дорослих отримали заслужені нагороди. Також були відзначені кращі команди юнацької першості Маріуполя. Індивідуальними призами відзначили й кращих гравців та арбітрів цього року.
Учасників урочистого зібраннЯ привітав та побажав подальших успіхів виконавчий директор федерації футболу Донецької області Віктор Гайворонський. Спочатку на сцену для нагородження запросили учасників юнацької першості міста віком чотирнадцять-п"ятнадцять років. Тут перше місце зайняли вихованці тренера Ігоря Бріскіна з футбольної школи Азовсталь.
Лобко - капітан: "Мы на каждую игру настраиваемся серьезно. Результат- первое место. Коллектив дружный, играем командой, а не каждый сам за себя. Были и легкие соперники, и тяжелые. Могу выделить Меркулова, Никиту Никитина."
У першості міста цього року виступало тринадцять колективів , а перемогли футболісти команди Лідер, друге місце - у команди Ветеран, на третьому футболісти з селища Сартана- команда Елада. Вісім найсильніших команд Маріуполя визначали переможця чемпіоната міста. На третьомуу місці фінішували футболісти Судноремонтника, до того ж вони виграли Кубок міста у фінальному двобої зі збірною командою комбінату імені Ілліча і стали другими у першості області.
Арбузов - СРЗ: "Игра была очень тяжелая, проигрывали, но команда завелась и доказала, что она сильнее ильичевцев. В концовке на область не хватило мастерства, но сезон удался."
Друге місце у чемпіонаті вибороли футболісти збірної команди комбіната імені Ілліча. На рахунку іллічівців ще й пермога у всеукраїнських змаганнях, але капітан Олександр Малеванов в цілому сезоном незадоволений.
Малеванов: "Как оцениваете сезон для команды? Неудовлетворительно, на комбинате третьи, в городе- вторые. Единственное радует- Кубок Рабочей газеты, главный приз выиграли."
А чемпіоном Маріуполя дві тисячі десятого року стала команда Портовик.
Олександр Капустян
Просмотров: 806 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0