• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 23 » Футбольний турнір на призи Володимира Бойка
Футбольний турнір на призи Володимира Бойка
17:46
У критому спорткомплексі Іллічівець стартував восьмий всеукраїнський юнацький турнір з футболу на призи Героя України, почесного президента футбольного клубу Іллічівець Володимира Бойка. Переможці та призери змагань визначаться у двох вікових категоріях.
У восьмому всеукраїнському юнацькому турнірі з футболу виступають футболісти двох вікових категорій- чотирнадцяти та шістнадцяти років. У кожній з категорій шість команд грають за круговою системою. На урочистому відкритті змагань учасників, тренерів , арбітрів привітав та побажав успіхів виконавчий директор ФК Іллічівець Леонард Губарьков. . Серед учасників турніра юні футболісти з Донецька, Харківа, Київа та Київської області, Запоріжжя. Дві команди представляють дитячо- юнацьку спортшколу ФІК Іллічівець.
Пищєв - директор ФШ Металург Д: "Я не думаю, что Украина может похвастать такими сооружениями. Горд, что это находится на донецкой земле. Ребята, которых мы привезли, 94 и 96 г.р, удивились полю. Здесь мы увидим новых ярких футболистов."
Одними з перших на штутчний килим спорткомлпексу Іллічівець вийшли чотирнадцятирічні футболісти донецького та запорізьского Металіргів. Гра тримала у напруженні усіх присутніх від першої до останньої хвилини і принесла нічийний результат один:один.
Солдатенко - капітан Мет. Зп: "Они нас смогли перебегать, не хватило физики, сил. У нас не было моментов, у них были. Результат по игре. Мы долго готовились, было много больных, сейчас все выздоровели. Рассчитываем на первое место."
Господарів турніру, команду Іллічівець, яка грає у старшій віковій групі, тренують Валерій Коротков та Юрій Ярошенко. Капітан команди Аман Адамов відзначив, що він та його товариші налаштовані тільки на перемогу у цих змаганнях: "Этот турнир- подготовка ко второму кругу чемпионата. Задача- победить, мы ведь хозяева. Костяк команды собран давно. Цель -победа в чемпионате Украины, думаю, у нас все получится. "
Турнір триватиме п"ять днів і завершиться двадцять шостого грудня.
Олександр Капустян
Просмотров: 992 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0