• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 23 » Плавання
Плавання
17:36
У плавальному басейні Нептун завершилася першість Маріуполя з плавання серед спортсменів віком від восьми до шістнадцяти років. У змаганнях виступали плавці трьох дитячо- юнацьких шкіл міста, а краще за інших виступили представники дитячо- юнацької спортшколи СК Іллічівець.
Майже двісті сорок юних майстрів блакитних доріжок з другої та п"ятої дитячо- юнацьких спортшкіл, а також спортшколи Іллічівець виступали у особистій першості Маріуполя з плавання. Вік учасників- від восьми до шістнадцяти років.
Конжуков - тренер: "Это действительно подведение итогов года, смотрим, как подросли малыши, в какой форме. В январе и феврале они стартуют на республиканских соревнованиях. В нашем бассейне шел ремонт, мы подтянули своих малышей."
Кандидат у майстри спорту Станіслав Ракитянський зі спортклубу Іллічівець є членом збірної Донецької області. На цих змаганнях він готувався виступити на декількох дистанціях вільним стилем.
С. Ракитянський - кмс: "Я больше выступаю на дистанцию 200 и 400 метров. Я на них выполнил кмс. 1,5 км тоже плавал, 400 комплексом. Есть достойные соперники, для меня все соревнования важные."
На цій першості Станіслав Ракитянський з особистим рекордом переміг на двох дистанціях- п"ятдесят та сто метрів вільним стилем. А восьмирічний Іван Решетніков став трикратним чемпіоном змагань, він випередив усіх суперників на п"ятдесят метрів на спинІ, вільним стилем на брасом. Обох хлопців тренує Наталія Макарова. Серед дівчат тричі перемогла дев"ятирічна іллічівська спортсменка Віталіна Саміленко. А чотирнадцятирічна Маргарита Сиротченко у своїй віковій категорії на дистанції п"ятдесят метрів вільним стилем показала час тридцять та чотирнадцять сотих секунди. Як зазначила сама Віталіна, вона пливла і швидше.
М. Сиротченко: "Это не лучший результат, лучший- 29,89, получилось так. И нога болит. Основной мой вид- кроль. Занимаюсь 8 лет в бассейне, плаваю батом, на спине, брассом- не очень, это не мое".
Олександр Капустян
Просмотров: 864 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0