• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » Архив материалов
У чемпіонаті міста з футболу серед комад першої групи відбулися чергові матчі. Футболісти Ілліч- Агро програли Портовику з рахунком нуль:один, а потім зіграли внічию з командою "Добро і воля"- один:один. У складі іллічівської команди забитим голом відзначився Андрій Колесниченко. Футболісти Тітана киснево-конвертерного цеху комбінату імені Ілліча програли команді "Добро і воля " з рахунком нуль:один. Лідирує у першій групі Портовик- тринадцять очок після п"яти ігор. По чотири очки набрали Тітан та Добро і воля. А у другій групі, де змагаються чотирнадцять колективів, зіграно вже тридцять чотири поєдинки. Тут одноосібний лідер- команда СК Іллічівець, у якої п"ять перемог у п"яти зустрічах і п"ятнадцять очок у активі.
Добавил: Portokali | Дата: 25.06.2009

Завершився чемпіонат Донецької області з вітрильного спорту. За перемогу змагалися яхти п"яти класів, всього понад тридцять екіпажів. Чемпіони області визначалися за сумою декількох гонок, від чотирьох у класі крейсерських яхт до дев"яти у змаганнях яхт класу Кадет.Подробиці -далі в сюжеты
Суддя змагань, кандідат у майстри спорту Андрій Голованов, і сам виступає на яхті олімпійського класу "Звездный". У Севастополі на чемпіонаті України Голованов разом зі шкотовим Олексієм Мосяженко зайняв третє місце.

Голованов - кмс

-"Первое место занял Гуреев, киевлянин, второе мариуполец Авксентьев, Водник, с кем борьба у нас и была. Немного не достали, одно очко на финише потеряли. Погодные условия были разные". Чемпіонат Донецької області проходив у неолімпійських класах яхт Оптиміст, Кадет, Луч-міні та Луч, а також серед крейсерських яхт. Як відзначив ... Читать дальше »

Добавил: kap | Дата: 23.06.2009

А у дитячо-юнацькій спортивній школі футбольного клубу Іллічівець відбувся випуск футболістів тисяча дев"ятсот дев"яносто другого року народження. Сімнадцятирічні гравці вислухали останні настанови своїх тренерів і побажання керівництва клубу. Попереду їх чекає самостійне життя, а чи знайдеться у цьому житті місце для футбола, залежить тільки від них самих.
Сімнадцятирічних футболістів дитячо-юнацької спортшколи ФК Іллічівець тренує Олександр Ліскун. З більшістю хлопців, а всього випускався двадцять один гравець, Олександр Олександрович працює вже понад дев"ять років. Два гравця з цього випуску- нападник Роман Сухачов та півзахистник Євген Оберемок вже підписали професійні контракти з командою Іллічівець-два. Ще чотири футболіста продовжать оглядини у команді Юрія Кермана.

Ліскун

-"Честно говоря, я был удивлен, когда мой 92 год принимает ... Читать дальше »

Добавил: kap | Дата: 23.06.2009

У басейні Нептун відбулися змагання першості Донецької області з плавання. На блакитних доріжках виступали юнаки віком до п"ятнадцяти та дівчата до тринадцяти років. У командному заліку не було рівних плавцям зі спортивного клубу Іллічівець.
У юнацькій першості Донецької області з плавання взяли участь чотирнадцятдитячо-юнацьких спортшкіл та понад сто двадцять спортсменів. Ці змагання стали відбірковими до першості України яка відбудеться у Курахово в середині липня.

Мізін - головний суддя 

-"Юношеское плавание в области довольно- таки развито, несмотря на кризисные явления, от которых страдают ДЮСШ. Тем не менее, юношеский спорт в Донецкой области не похоронен. Очень много мы проводим соревнований- однодневных, до 10 в году".

Владіславу Крохмальову зі спортшколи Іллічівець п"ятнадцять років, з яких він вже сім років займається п ... Читать дальше »

Добавил: kap | Дата: 22.06.2009

Переможцем дев"ятого міського турніру силових структур з міні-футболу стала команда державної автоінспекції. У фінальному двобої представники ДАІ переконливо виграли у футболістів державного управління внутрішніх справ з рахунком п"ять:нуль. У чемпіонів чотири рази відзначився влучними ударами Іван БрАтчиков.
Турнір з міні-футболу серед міських команд силових структур у цьому році проходить вже в дев"яте. Тричі у ньому перемагала команда митниці, по два рази чемпіонами ставали футболісти державного управління внутрішніх справ та команда податкової інспекції. У цьому році у змаганнях взяли участь вісім команд.

Данцкер - суддя

-"Традиции- что они проходят в интересной борьбе и складывается дружеская обстановка между участниками соревнований. Особенность- выровнялись команды, все интереснее турниры, нет постоянного победителя, они меняются- ... Читать дальше »

Добавил: kap | Дата: 22.06.2009

Сегодня исполняется 55 лет одному из самых известных и опытных трениров Украины Николаю Павлову. Николай Петрович оставил о себе в Мариуполе, где успешно и плодотворно проработал 7-ми лет,добрую память. Именно при нём "Ильичёвец" громко заявил о себе на всеукраинской арене. Четвёртое место в чемпионате страны, выход в полуфинал Кубка Украины, выступление в Кубке УЕФА. И это при том, что условия для тренировок команды были далеко не такими, как теперь. Квалифицированный тренер, отменный психолог, душевный человек - именно таким помнят Николая Петровича в Мариуполе все те, кому довелось работать рядом с ним.
Успехи Николая Павлова в полтавской Ворскле - подтверждение всех тех лестных эпитетов , которых действительно заслуживает этот неординарный человек.
  В день юбилея сайт sport-mariupol.com.ua присоединяется к многочисленным поздравлениям юбиляру.Здоровья вам Николай Петрович,семейного счас ... Читать дальше »
Добавил: admin | Дата: 20.06.2009

«Зачекайте будь ласка, абонент розмовляє», — говорит мне оператор, когда я набирал номер Шуховцева. Уже хотел было класть трубку, но Игорь поднял телефон. Несмотря на столь шоковое состояние, он согласился ответить на несколько вопросов, но как сам признался в горле все равно стоял ком из-за происходящего. А как ему не стоять, если с ним так поступили?

— Я благодарен только болельщикам, людям, которые за меня переживали и переживают, но не руководству, потому что за двенадцать лет так не поступают, — начал Игорь. Ожидал все, но только не это. Вчера приехали ребята — подарили много подарков, цветов, попрощались.

— Как Вы узнали о своем уходе из команды?

— Как… как собака… Пришли сказали, что с тобой продлевать контракт никто не хочет, до ... Читать дальше »

Добавил: admin | Дата: 20.06.2009

У чемпіонаті міста з футболу серед команд першої групи п"ять учасників зіграли неоднакову кількість зустрічей - від однієї до чотирьох . Чемпіон Маріуполя дві тисячі сьомого року команда Ілліч-Агро свій другий двобій провела на стадіоні спортінтернату номер чотири з футболістами Водоканальця і завершила його внічию три:три.
У цьому році у першій групі звання кращої команди Маріуполя виборюють п"ять команд, які будуть грати поміж собою у чотири круга. Це чемпіон дві тисячі сьомого року команда Ілліч-Агро, команда Тітан киснево-конвертерного цеху комбінату імені Ілліча, а також Портовик, Добро та воля і Водоканалець.

Тімофєєв
-"Каждая команда может преподнести сюрприз, лидеры- Портовик, Титан- они и раньше задавали тон в нашем чемпионате. Интересный будет чемпионат, его выиграть в 10 раз почетнее. Проходных игр не будет".
У матчі, який відбувався на стадіоні спортінтернату номер чотири, Ілліч -Агро грав з Водоканальцем. Тренер Ілліч-Агро Володимир Тимофєєв розповів пр ... Читать дальше »
Добавил: kap | Дата: 19.06.2009

У цьому році спартакіада пришкільних лагерей проводиться вже в п"яте. У другому, районому етапі взяли участь п"ятдесят п"ять команд , які змагалися у трьох видах- спрощеному волейболі, міні-футболі та рухливих іграх. Знімальна група програми Події-спорт побувала на турнірі з міні -футболу у Іллічівсьому районі.
Вже п"ятий рік поспіль маріупольські школяри не просто відпочивають у пришкільних лагерях, а й виявляють сильніших у різноманітних змаганнях. Ось і у цьому році у програмі спартакіади у районах вже відбулися змагання з рухливих ігор, які включають різноманітні естафети, а також спрощений волейбол. У іллічівському районі переможцями у рухливих іграх стали діти тридцятої школи, а спрощений волейбол виграла команда школи номер двадцять один.

Баліхін
-"Из этих трех соревнований безусловно мини- футбол занимает самое популярное метсо среди детей, которые, как и взрослое население Мариуполя? относятся к этому виду спорта с большим уважением и любовью. Мальчишкам хоче ... Читать дальше »
Добавил: kap | Дата: 19.06.2009

А у місті Керчь пройшов юнацький чемпіонат України з боксу. У змаганнях вдало виступили представники маріупольскої спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву Спартак. Вони завоювали чотири золотих та три бронзових нагороди.

У Керчі виступали боксери віком тринадцять-чотирнадцять років, всього понад п"ятсот спортсменів. Серед учасників змагань за перемогу боролися сім спартаківців. Усі вони приїхали додому з нагородами. У активі маріупольців чотири золотих та три бронзових медалі.
Ігумнов -тренер
-"Лучшими признали Мануилова и Зыкова. Они провели достойно бои и показали уровень высокий. Старший тренер отметил, что это ребята попали в сборную Украины, будут готовиться к международным турнирам".
Євген Мануілов виступав у Керчі у ваговій категорії до тридцяти чотирьох з половиною кілограмів. На рингу він провів два бої.
Мануілов 
-"Первый бой закончил досрочно во втором раунде, соперник из Запорожья. Второй бой был сложный, соперник из Ник ... Читать дальше »
Добавил: kap | Дата: 18.06.2009

Іллічівець та харківський БМК достроково вийшли у плей-оф чемпіонату України. Три команди боролися за ще дві путівки на фінальний етап , який відбудеться наприкінці червня у Севастополі, .
Обединський
-"Наилучшие шансы были у ВК Киев . Тем не менее, они не попали. По итогам тура попали мы, БМК, Севастополь и Динамо. Мы на этот тур поехали без Шевченко, дали ему отдохнуть, поиграть дали возможность молодым".
У Дніпродзержинську Іллічівець переконливо переграв севастопольських ватерполістів, команди ВК Київ та Динамо зі Львова. Зі збірною Тбілісі та харківським БМК маріупольська команда зіграла внічию і посіла перше місце. У складі Іллічівця результативною грою віздначився молодий нападник команди Денис Д"яков.
Обединський
-"Можно порадоваться за этого игрока, прибавляет он, и в прошлом сезоне прибавлял. Он заметно растет. Это хорошо и для него, и для команды".
Денису Д"якову двадцять два роки, він вихованець юнацької команди Іллічівця. У Дніпродзержинську Денис ... Читать дальше »
Добавил: kap | Дата: 18.06.2009

У змаганнях чемпіонату України зі стрибків у воду серед юнаків та дівчат виступали понад сто сорок спортсменів віком до чотирнадцяти років з восьми областей України та міста Київ. Маріуполь представляли двадцять стрибунів спортклубу Іллічівець. У підсумку вони вибороли дві золотих, три срібних та одну бронзову медалі.

Головань

-"Последний раз в нашем городе такие соревнования проводились 5 лет назад. Все медалисты удивили достойным выступлением. Были ребята, которые заняли 4-5 места. С вводом в строй после ремонта бассейна Нептун у нас появятся новые звездочки уровня Лысенко."
Дев"ятирічний Олександр Туганських стрибав з однометрового трампліну і зайняв друге місце. Він виконав на змаганнях кілька різних стрибків.

Туганських

-"Я делал 5 прыжков, щука под себя, 1,5 вперед, ласточка назад, спад назад и вперед. Пытались научиться "Щука назад с полувинтом", но у меня не получилось."
Микита Приходько, якому десять років, став чемпіоном у стрибках з п"ятиметрово ... Читать дальше »

Добавил: VikAndr | Дата: 18.06.2009

У дитячо-оздоровчому центрі "Сонячний" вже чотири роки працює колективна радіостанція Іллічівець. Керує радіостанцією представник іллічівського радіоклуба Іван Шол. Юнаки та дівчата, які відпочивають у Сонячному, мають чудову нагоду залучитися до радіосправи.
Як розповів керівник радіостанції Іван Шол, радіосправа у дитячо-оздоровчому центрі Сонячний викликає зацікавленість у юнаків та дівчат. Але постійно займаються у гуртку не так вже і багато дітей. Максим Мороз та Микола Хурда- не з таких. Хлопці віддають увесь вільний час роботі в ефірі. В них вже є неабиякий досвід зв"язку з іншими радіолюбителями. За той час, коли знімальна група програми Події-спорт працювала у Сонячному, Максим та Микола провели сеанси радіозв"язку з Одесою, Ставропольським краєм, та закарпатським містом Тягачєв.
Хурда
-"Тут узнал позывные как записывать, откуда они идут, какие страны. Разговаривал с другими странами. Надеюсь это поможет в школе, по географии. Сегодня я с Румынией связался ... Читать дальше »
Добавил: VikAndr | Дата: 18.06.2009

У шостому турі чемпіонату України серед жіночих команд футболістки Іллічівки на своєму полі програли чемпіонкам краіни- команді Житлобуд з Харківа з рахунком один:два. У складі маріупольської команди влучним ударом відзначилася Ірина Колесник. З
Зустріч з чемпіонками країни командою Житлобуд Іллічівка проводила на стадіоні Азовець. На початку першого тайму Галіна Михайленко вразила ворота маріупольської команди- один:нуль на користь харків"янок. Далі точилась рівна гра, шанси забити гол мали обидві команди. На сімдесятій хвилині гри Ірина Колесник зрівняла результат, але вже через дві хвилини знову забили футболістки Житлобуду. Це відзначилася Ганна Мозольська. Рахунок два:один на користь харківської команди залишився до фінального свистка.
Назаренко: "Игра шла очень хорошо, закончили без травм, два удара- пропустили два гола, есть над чем работать. Поле одинаковое, мяч круглый, могло быть и в нашу пользу. Все девчонки бились, кусались, не уступали. Счет есть счет, но мы не п ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.06.2009

Завершились юнацькі ігри міста Маріуполь серед яхт класів Кадет та Оптіміст. Учасники змагань на протягом кількох днів провели по дев"ять перегонів, щоб визначити переможців у кожному з класів. На яхтах Кадет перше місце посів екіпаж у складі : рульовий Максим Шинкаренко та шкотовий Валетнин Лінник. На яхті Оптіміст не було рівних Володимиру Шишкіну.
У класі Кадет виступало вісім яхт, вони провели по дев"ять перегонів , кожний з котрих - чотирьохкутник довжиною півтори морських милі. Екіпаж у складі рульовий Максим Шинкаренко та шкотовий Валентин Лінник виступають разом вже майже рік. Більше досвіда у Максима, але і Валетнин намагається сумлінно виконувати свої обов"язки під час перегонів.
Лінник: "Моя обязанность- я должен нести стаксель, самый маленький парус и я должен ставить спинакер. Это второй парус, по величине он средний. Обязанности рулевого- управлять яхтой, нести горт-парус. С Максимом занимаемся год, знали друг друга раньше, поэтому нам легко."
На цих змаган ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.06.2009

« 1 2 ... 150 151 152 153 154 ... 159 160 »

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0