• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июнь » 16 » Жіночий футбол
Жіночий футбол
16:56
У шостому турі чемпіонату України серед жіночих команд футболістки Іллічівки на своєму полі програли чемпіонкам краіни- команді Житлобуд з Харківа з рахунком один:два. У складі маріупольської команди влучним ударом відзначилася Ірина Колесник. З
Зустріч з чемпіонками країни командою Житлобуд Іллічівка проводила на стадіоні Азовець. На початку першого тайму Галіна Михайленко вразила ворота маріупольської команди- один:нуль на користь харків"янок. Далі точилась рівна гра, шанси забити гол мали обидві команди. На сімдесятій хвилині гри Ірина Колесник зрівняла результат, але вже через дві хвилини знову забили футболістки Житлобуду. Це відзначилася Ганна Мозольська. Рахунок два:один на користь харківської команди залишився до фінального свистка.
Назаренко: "Игра шла очень хорошо, закончили без травм, два удара- пропустили два гола, есть над чем работать. Поле одинаковое, мяч круглый, могло быть и в нашу пользу. Все девчонки бились, кусались, не уступали. Счет есть счет, но мы не проиграли".
Захистник Інна Назаренко виступає за Іллічівку вже два роки і має неабиякий досвід гри у чемпіонаті Украіни.
Назаренко: "Я защитник, играю последнего, играем в линию, 4 человека, тактика- выходить, играть. Мы полгода так играем, навык есть".
Після шести матчів Іллічівка займає четверте місце у турнірній таблиці чемпіонату, а лідирує чернігівська Легенда. Як розповіла Інна Назаренко, вони з дівчатами планують вибороти медалі чемпіонату , можливо посперечаються за друге місце.
Назаренко: "Нам надо попасть в тройку, а там и за второе место можно бороться.Чернигов, с Харьковом можно броться, Дончанка-не соперник. Впереди 6 игр, докажем, на что способны".
Наступну зустріч Ілічівка зіграє на Кубок Украіни дев"ятнадцятого червня у Києві з командою Атекс.

Просмотров: 1256 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0