• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июнь » 19
У чемпіонаті міста з футболу серед команд першої групи п"ять учасників зіграли неоднакову кількість зустрічей - від однієї до чотирьох . Чемпіон Маріуполя дві тисячі сьомого року команда Ілліч-Агро свій другий двобій провела на стадіоні спортінтернату номер чотири з футболістами Водоканальця і завершила його внічию три:три.
У цьому році у першій групі звання кращої команди Маріуполя виборюють п"ять команд, які будуть грати поміж собою у чотири круга. Це чемпіон дві тисячі сьомого року команда Ілліч-Агро, команда Тітан киснево-конвертерного цеху комбінату імені Ілліча, а також Портовик, Добро та воля і Водоканалець.

Тімофєєв
-"Каждая команда может преподнести сюрприз, лидеры- Портовик, Титан- они и раньше задавали тон в нашем чемпионате. Интересный будет чемпионат, его выиграть в 10 раз почетнее. Проходных игр не будет".
У матчі, який відбувався на стадіоні спортінтернату номер чотири, Ілліч -Агро грав з Водоканальцем. Тренер Ілліч-Агро Володимир Тимофєєв розповів пр ... Читать дальше »
Добавил: kap | Дата: 19.06.2009

У цьому році спартакіада пришкільних лагерей проводиться вже в п"яте. У другому, районому етапі взяли участь п"ятдесят п"ять команд , які змагалися у трьох видах- спрощеному волейболі, міні-футболі та рухливих іграх. Знімальна група програми Події-спорт побувала на турнірі з міні -футболу у Іллічівсьому районі.
Вже п"ятий рік поспіль маріупольські школяри не просто відпочивають у пришкільних лагерях, а й виявляють сильніших у різноманітних змаганнях. Ось і у цьому році у програмі спартакіади у районах вже відбулися змагання з рухливих ігор, які включають різноманітні естафети, а також спрощений волейбол. У іллічівському районі переможцями у рухливих іграх стали діти тридцятої школи, а спрощений волейбол виграла команда школи номер двадцять один.

Баліхін
-"Из этих трех соревнований безусловно мини- футбол занимает самое популярное метсо среди детей, которые, как и взрослое население Мариуполя? относятся к этому виду спорта с большим уважением и любовью. Мальчишкам хоче ... Читать дальше »
Добавил: kap | Дата: 19.06.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0