• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июнь » 25
Багаторазовий чемпіон країни, ватерпольний клуб Іллічівець завершив підготовку до фінальной серії плей-оф чемпіонату України, яка відбудеться у Севастополі.
Як розповів головний тренер чемпіонів Олександр Обединський, повноцінної підготовки до ігор у Севастополі у Іллічвця не вийшло. П"ять гравців у складі національної збірної України виступали на міжнародному турнирі у Туреччині і не тренувалися з командою - це Євген Обединський, Роман Оліференко, Володимир Войтенко Тімур Шилін та воротар Петро Радівілов.
О. Обединський: "У нас не было полноценного состава, чтобы провести нормальную подготовку к играм плей-офф, такой подготовки, какая должна быть- не было. Выезжаем в Севастополь, где уже все вместе, включая сборников, выезжаем на два дня раньше, срок небольшой, но тем не менее, постараемся хоть что-то сделать".
У Севастополь на ігри плей-оф по ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.06.2009

У Донецьку відбувся Кубок області з дзюдо серед дорослих . У змаганнях взяли участь понад сто тридцять спортсменів, від Маріуполя виступало сім дзюдоїстів. Три з них стали бронзовими призерами турніру. Це кандідати у майстри спорту: Марія Голуб у ваговій категорії до шістидесяти трьох кілограмів, Марія Андреєва серед спортсменок вагою до семидесяти кілограмів та Артем Семенко серед дзюдоістів, вага яких не перебільшує шістдесят кілограмів. Два маріупольських спортсмени- Ганна Нікітіна та Артем Семенко візьмуть участь у змаганнях Кубка України, які відбудуться третього-четвертого липня в Ужгороді.

Добавил: Portokali | Дата: 25.06.2009

Фінальний, міський етап спартакіади пришкільних таборів відбувся у парку імені Петровського. Чотирнадцять команд, а це майже понад сто сорок хлопчаків та дівчат, сперечалися у трьох видах програми спартакіади.
Всього на алеях та спортмайданчиках у парку змагалися чотирнадцять команд пришкільних таборів, більш ніж сто сорок дітей віком до десяти років. Серед учасників міської спартакіади і команда школи номер п"ять, переможець районих стартів.
Лемешко: "Каждое утро мы занимаемся зарядкой, дети энергичные, бодрые, здоровые и очень любят физкультуру. С удовольствием соревнуются во всех видах. У нас стадион был не очень ухоженный, сейчас у нас благодаря комбинату Ильича, Бойко сделали нам великолепный газон, поле, дети занимаются спортом с утра до вечера.". У рухливій грі під назвою "Мисливці та качки" команда п"ятої школи з Орджонікідзевського району п ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.06.2009

У чемпіонаті міста з футболу серед комад першої групи відбулися чергові матчі. Футболісти Ілліч- Агро програли Портовику з рахунком нуль:один, а потім зіграли внічию з командою "Добро і воля"- один:один. У складі іллічівської команди забитим голом відзначився Андрій Колесниченко. Футболісти Тітана киснево-конвертерного цеху комбінату імені Ілліча програли команді "Добро і воля " з рахунком нуль:один. Лідирує у першій групі Портовик- тринадцять очок після п"яти ігор. По чотири очки набрали Тітан та Добро і воля. А у другій групі, де змагаються чотирнадцять колективів, зіграно вже тридцять чотири поєдинки. Тут одноосібний лідер- команда СК Іллічівець, у якої п"ять перемог у п"яти зустрічах і п"ятнадцять очок у активі.
Добавил: Portokali | Дата: 25.06.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0