• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июнь » 16
У шостому турі чемпіонату України серед жіночих команд футболістки Іллічівки на своєму полі програли чемпіонкам краіни- команді Житлобуд з Харківа з рахунком один:два. У складі маріупольської команди влучним ударом відзначилася Ірина Колесник. З
Зустріч з чемпіонками країни командою Житлобуд Іллічівка проводила на стадіоні Азовець. На початку першого тайму Галіна Михайленко вразила ворота маріупольської команди- один:нуль на користь харків"янок. Далі точилась рівна гра, шанси забити гол мали обидві команди. На сімдесятій хвилині гри Ірина Колесник зрівняла результат, але вже через дві хвилини знову забили футболістки Житлобуду. Це відзначилася Ганна Мозольська. Рахунок два:один на користь харківської команди залишився до фінального свистка.
Назаренко: "Игра шла очень хорошо, закончили без травм, два удара- пропустили два гола, есть над чем работать. Поле одинаковое, мяч круглый, могло быть и в нашу пользу. Все девчонки бились, кусались, не уступали. Счет есть счет, но мы не п ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.06.2009

Завершились юнацькі ігри міста Маріуполь серед яхт класів Кадет та Оптіміст. Учасники змагань на протягом кількох днів провели по дев"ять перегонів, щоб визначити переможців у кожному з класів. На яхтах Кадет перше місце посів екіпаж у складі : рульовий Максим Шинкаренко та шкотовий Валетнин Лінник. На яхті Оптіміст не було рівних Володимиру Шишкіну.
У класі Кадет виступало вісім яхт, вони провели по дев"ять перегонів , кожний з котрих - чотирьохкутник довжиною півтори морських милі. Екіпаж у складі рульовий Максим Шинкаренко та шкотовий Валентин Лінник виступають разом вже майже рік. Більше досвіда у Максима, але і Валетнин намагається сумлінно виконувати свої обов"язки під час перегонів.
Лінник: "Моя обязанность- я должен нести стаксель, самый маленький парус и я должен ставить спинакер. Это второй парус, по величине он средний. Обязанности рулевого- управлять яхтой, нести горт-парус. С Максимом занимаемся год, знали друг друга раньше, поэтому нам легко."
На цих змаган ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.06.2009

Згідно з жеребкуванням, яке проходило у донецькому готелі "Донбас-Палас" , вісім команд-учасниць фінального турніру Євро-дві тисячі-дев"ять розбиті на дві групи, матчі у яких пройдуть за круговою системою. У Донецьку гратимуть команди групи А. Це збірні України, Словенії, Англії та Швейцарії. У Маріуполі на стадіонах Іллічівець та Західний зустрінуться футболісти Франції, Сербії, Туреччини та Іспанії. Матчі пройдуть двадцять першого, двадцять четвертого та двадцять сьомого липня. Крім того один півфінальний поєдинок також пройде у Маріуполі тридцятого липня.

Добавил: Portokali | Дата: 16.06.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0