• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июнь » 18
А у місті Керчь пройшов юнацький чемпіонат України з боксу. У змаганнях вдало виступили представники маріупольскої спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву Спартак. Вони завоювали чотири золотих та три бронзових нагороди.

У Керчі виступали боксери віком тринадцять-чотирнадцять років, всього понад п"ятсот спортсменів. Серед учасників змагань за перемогу боролися сім спартаківців. Усі вони приїхали додому з нагородами. У активі маріупольців чотири золотих та три бронзових медалі.
Ігумнов -тренер
-"Лучшими признали Мануилова и Зыкова. Они провели достойно бои и показали уровень высокий. Старший тренер отметил, что это ребята попали в сборную Украины, будут готовиться к международным турнирам".
Євген Мануілов виступав у Керчі у ваговій категорії до тридцяти чотирьох з половиною кілограмів. На рингу він провів два бої.
Мануілов 
-"Первый бой закончил досрочно во втором раунде, соперник из Запорожья. Второй бой был сложный, соперник из Ник ... Читать дальше »
Добавил: kap | Дата: 18.06.2009

Іллічівець та харківський БМК достроково вийшли у плей-оф чемпіонату України. Три команди боролися за ще дві путівки на фінальний етап , який відбудеться наприкінці червня у Севастополі, .
Обединський
-"Наилучшие шансы были у ВК Киев . Тем не менее, они не попали. По итогам тура попали мы, БМК, Севастополь и Динамо. Мы на этот тур поехали без Шевченко, дали ему отдохнуть, поиграть дали возможность молодым".
У Дніпродзержинську Іллічівець переконливо переграв севастопольських ватерполістів, команди ВК Київ та Динамо зі Львова. Зі збірною Тбілісі та харківським БМК маріупольська команда зіграла внічию і посіла перше місце. У складі Іллічівця результативною грою віздначився молодий нападник команди Денис Д"яков.
Обединський
-"Можно порадоваться за этого игрока, прибавляет он, и в прошлом сезоне прибавлял. Он заметно растет. Это хорошо и для него, и для команды".
Денису Д"якову двадцять два роки, він вихованець юнацької команди Іллічівця. У Дніпродзержинську Денис ... Читать дальше »
Добавил: kap | Дата: 18.06.2009

У змаганнях чемпіонату України зі стрибків у воду серед юнаків та дівчат виступали понад сто сорок спортсменів віком до чотирнадцяти років з восьми областей України та міста Київ. Маріуполь представляли двадцять стрибунів спортклубу Іллічівець. У підсумку вони вибороли дві золотих, три срібних та одну бронзову медалі.

Головань

-"Последний раз в нашем городе такие соревнования проводились 5 лет назад. Все медалисты удивили достойным выступлением. Были ребята, которые заняли 4-5 места. С вводом в строй после ремонта бассейна Нептун у нас появятся новые звездочки уровня Лысенко."
Дев"ятирічний Олександр Туганських стрибав з однометрового трампліну і зайняв друге місце. Він виконав на змаганнях кілька різних стрибків.

Туганських

-"Я делал 5 прыжков, щука под себя, 1,5 вперед, ласточка назад, спад назад и вперед. Пытались научиться "Щука назад с полувинтом", но у меня не получилось."
Микита Приходько, якому десять років, став чемпіоном у стрибках з п"ятиметрово ... Читать дальше »

Добавил: VikAndr | Дата: 18.06.2009

У дитячо-оздоровчому центрі "Сонячний" вже чотири роки працює колективна радіостанція Іллічівець. Керує радіостанцією представник іллічівського радіоклуба Іван Шол. Юнаки та дівчата, які відпочивають у Сонячному, мають чудову нагоду залучитися до радіосправи.
Як розповів керівник радіостанції Іван Шол, радіосправа у дитячо-оздоровчому центрі Сонячний викликає зацікавленість у юнаків та дівчат. Але постійно займаються у гуртку не так вже і багато дітей. Максим Мороз та Микола Хурда- не з таких. Хлопці віддають увесь вільний час роботі в ефірі. В них вже є неабиякий досвід зв"язку з іншими радіолюбителями. За той час, коли знімальна група програми Події-спорт працювала у Сонячному, Максим та Микола провели сеанси радіозв"язку з Одесою, Ставропольським краєм, та закарпатським містом Тягачєв.
Хурда
-"Тут узнал позывные как записывать, откуда они идут, какие страны. Разговаривал с другими странами. Надеюсь это поможет в школе, по географии. Сегодня я с Румынией связался ... Читать дальше »
Добавил: VikAndr | Дата: 18.06.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0