• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июнь » 09
Футболісти Іллічівця-два свій останній матч першості України серед команд другої ліги зіграли вдома з командою Олком з Мелітополя. Друга маріупольська команда програла з рахунком нуль:три.
Матч на стадіоні Західний склався не на користь господарів поля. Вже у першому таймі вони пропустили перший гол з пенальті. Після перерви м"яч ще двічі побував у сітці воріт другої маріупольської команди. Не можна казати, що Іллічівцець-два тільки захищався, але забити бодай один гол молодим маріупольським футболістам не вдалося. Як підсумок- поразка з рахунком нуль:три.
А. Пилипенко - тренер: "Олком- середняк, опытная команда, у нее повзрослее ребята. Нам забивались голы прежде всего из-за наших ошибок. Кто-то проиграл в единоборстве. Но мы должны были забивать".
За підсумками сезону Іллічівець-два посів місце на межі першої десятки команд групи Б другої ліги. Андрій Пилипенко вважає, що окрім спортивного результату вагомим є те, що у лавах команди зростають перспективні молоді гравці ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.06.2009

Відкритий чемпіонат міста Маріуполь з руського більярду у розділі "Динамічна піраміда" визначив переможців . Першим став наш земляк першоразрядник Олександр БедьОвка. Друге місце теж за маріупольським спортсменом, а третє поділили представники Донецька та Краматорська. Подробиці -далі у сюжеті.
У змаганнях, які були присвячені Дню журналіста, взяли участь двадцять майстрів більярду з восьми міст Донецької та Запорізької областей, серед них були відомі майстри цієї гри, переможці чемпіонатів країни. Усі зустрічі проводилися з сьоми партій до чотирьох перемог одного з суперників.
В. Бандура: "Чемпион Украины Родионов, Павенко, сильные игроки из Тореза, Донецка, Дружковки, ну и мариупольцы".
Максим Гомон з Донецька захоплюється більярдом вже вісім років, він працює управляючим більярдного клубу Максі. У Маріуполь Максим, за його словами, приїхав перемогати.
Гомон: "У меня цель- показать себя. Нужно стремиться к лучшему. Помимо игры я ещё тренирую детей, поднимаем на но ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.06.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0