• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июнь » 11
П"ятий раз поспіль управління освіти проводить спартакіаду пришкільних таборів, присвячену Дню конституції. Змагання проходять у три етапи. На першому хлопці та дівчата віком до одинадцяти років змагаються у таборах. Другий етап проходить у районах, а фінальні старти, в яких візьмуть участь дванадцять команд таборів з чотирьох районів міста, відбудуться двадцять третього червня. У програмі спартакіади рухливі ігри та естафети, спрощений волейбол та міні-футбол. Всього у змаганнях беруть участь п"ятдесят п"ять команд, а це понад тисяча сто учнів.

Добавил: Portokali | Дата: 11.06.2009

У Запоріжжі відбувся третій етап розіграша Кубка України з ушу. Спортсмени виконували укомплекс формальних вправ. Маріуполь на змаганнях представляли вихованці спортивно-патріотичного клубу Афганець, які завоювали десять нагород.
У змаганнях третього етапу Кубка України виступали шістдесят п"ять спортсменів з Київської, Донецької, Запорізьської та Луганської областей. Від Маріуполя за перемогу змагались тринадцять представників спортивно-патріотичного клубу Афганець.
Кулікова - тренер: "Кубок Украины проходил в три этапа. Чтобы определить сильнейших спортсменов, клуб в ушу-таолу. Мариуполь представляли СПК Афганец, тренеры Болдырев, Куликова, Савченко".
У Запоріжжі участники виконували комплекс формальних справ. Кандідат у майстри спорту Катерина Забеліна зайняла перше місце у справі без зброї та з палкою. Крім того в неї срібна нагорода у справах із шаблею.
К. Забеліна - кмс: "Были волнения переживания. Но не так , как на Европу. Волновалась, но сильных волнений , ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.06.2009

В Євпаторії відбувся чемпіонат України з плавання серед інвалідів, в якому тріумфально виступили маріупольські спортсмени. На їх рахунку чотирнадцять золотих, та одна срібна нагорода. Крім того представники нашого міста встановили вісім рекордів Украіни. П"ять з них на рахунку майстра спорту України Олександра Комарова.
Майстер спорту Олександ Комаров переміг у Євпаторії на дистанціях п"ятдесят, сто та двісті метрів вільним стилем, а також випередив усіх суперників на п"ятдесят метрів на спині та двісті метрів комплексним плаванням . На усіх п"яти дистанціях він встановив нові рекорди Украіни.
О. Комаров: "Любимый у меня вольный стиль. Я ему большую часть тренировок уделяю. Все чемпионаты идут- опора на вольный стиль".
Данило Чуфаров плив у Євпаторії шість дистанцій. Його здобуток на чемпионаті- п"ять золотих та одна срібна нагорода. На дистанції п"ятдесят метрів батерфляєм Данило встановив новий рекорд країни.
Д. Чуфаров: "Это были проходные соревнования. До этого ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.06.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0