• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июнь » 30
Представниця комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Лідер маріупольського державного торгівельного порту Юлія Кревсун, яку тренує Валентин Киян, у Португалії на командному чемпіонаті Європи з легкої атлетики у бігу на вісімсот метрів завоювала золоту медаль. Вона стала першою чемпіонкою Європи серед представників спортшкіл Маріуполя. Результат Юлії Кревсун- одна хвилина, п"ятдесят вісім та шістдесят дві сотих секунди- кращий у світі у нинішньому сезоні.
Добавил: Portokali | Дата: 30.06.2009

На честь Дня молоді Управління у справах сім*ї, дітей та молоді маріупольської міської ради та молодіжні громадські організації міста вперше провели "Морське свято". Захід проводився на міському пляжі, а тому подивитися на змагання команд-учасниць зібралися багато відпочиваючих.
Головна мета цих змагань - не лише проведення вільного часу, а й заохочення молоді до здорового способу життя та зайнять спортом - говорить один із організаторів змагань Сергій Очеретін. Ідея такого спортивного свята виникла у Ради молодих фахівців комбінату "Азовсталь" уже давно, але втілити її в життя вирішили саме у рік молоді в країні. У змаганнях взяли участь 55 юнаків та дівчат.
Сергій Очеретін - організатор свята: "11 команд - это команды металлургических предприятий нашего города, всевозможные молодежные организации, студенты "
Лілія Золкіна - начальник управління у справах сім*ї і молоді Донецької облдержадміністрації: "Это новая форма, очень интересная. мы видим, как ребятам здорово, но ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 30.06.2009

Побережье Азовского моря в районе поселка Пионерское Новоазовского района - благоприятное место для занятия виндсёрфингом - считают мариупольские любители этого экстремального отдыха. Когда в Донецкой области начали появляться короткие доски и гоночные паруса - неприменный атрибут виндсёрфинга, здесь стали собираться десятки любителей морского экстрима.
Ветер, теплый бриз и долгожданный отпуск - начала сезона, они ждут как спасительного глотка воздуха. Правда, в этом году виндсерфингист Владимир Литовка вышел на воду 12 февраля, говорит, не выдержала душа. Но массовое катание началось в начале апреля. Сегодня же мариупольские любители "морского экстрима" выходят в море, чтобы не пропустить его величество Ветер.
Владимир Литовка - инструктор по виндсерфингу: "Ветер очень важен, потому что без него этого вида спорта просты не было бы. На виндсерфинге можно кататся начиная метров с трех в секнуду, а на кайте нужен ветер, хотя бы 6 м/с, для того, чтобы кайт стабильно летел и можн ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 30.06.2009

А у фіналі Кубка профкому комбінату імені Ілліча з футболу зустрінуться команди Прометей цеха ремонту металургійних печей та Тітан киснево-конвертерного цеху. У півфіналах футболісти Прометея з рахунком три:два перемогли команду відомчої воєнізованої охорони, а Тітан виявився сильнішим ніж команда Будівельник ремонтно-будівного експлуатаційного управління.
У цьому році турнір з футболу на кубок профкому комбінату імені Ілліча проходить вже у одинадцятий раз. На думку відповідального секретаря іллічівської федерації футболу Євгена Лєпіна у цьому турнінрі на відміну від попередніх змагань, є свої особливості.

Лєпін

-"Турнир этого года отличается уменьшением команд до 21. Остались команды, которые играют в футбол. 19 команд разбиты на 3 группы, 2 финалиста остались ждать дальше". Першими на штучний газон стадіону Олімп вийшли команди Прометей цеху ремонта металургійних пічей та відомчої воєнізованої охрани. Перший тайм залишився за командою ВВО, яка забила два голи. П ... Читать дальше »

Добавил: VikAndr | Дата: 30.06.2009

А на спеціальному майданчику на пляжі Орджонікідзевського району відбулися змагання з пляжного футболу, присвячені Дню молоді та Дню Конституції. За перемогу сперечалися п"ятнадцять команд, які грали за системою плей-оф. Перше місце вибороли футболісти команди Екзот. Вже вчетверте на спортмайданчику біля пляжу Орджонікідзевського району проводився турнір з пляжного футболу, присвячений Дню молоді та Дню конституції України. П"ятнадцять команд на стадії однієї восьмої фіналу склали вісім пар участників.

Тохтарь - директор міського центру "Спорт для усіх"

-" Этими соревнованиями на площадках в местах массового отдыха занимается центр "Спорт для всех". Смысл этого- не в том, чтобы заранее спланировать. Люди пришли отдыхать, между собой скомпоновались и играют". Футболісти команди Водоканалець зустрічались у своєму першому матчі з командою Трініті і перемогли ії з рахунком п"ять:два.

Васькін - капітан 

-"В турнирах мы не участвовали, но приходим сюда, отдых ... Читать дальше »

Добавил: kap | Дата: 30.06.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0