• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июнь » 19 » Спартакиада пришкольных лагерей
Спартакиада пришкольных лагерей
18:09
У цьому році спартакіада пришкільних лагерей проводиться вже в п"яте. У другому, районому етапі взяли участь п"ятдесят п"ять команд , які змагалися у трьох видах- спрощеному волейболі, міні-футболі та рухливих іграх. Знімальна група програми Події-спорт побувала на турнірі з міні -футболу у Іллічівсьому районі.
Вже п"ятий рік поспіль маріупольські школяри не просто відпочивають у пришкільних лагерях, а й виявляють сильніших у різноманітних змаганнях. Ось і у цьому році у програмі спартакіади у районах вже відбулися змагання з рухливих ігор, які включають різноманітні естафети, а також спрощений волейбол. У іллічівському районі переможцями у рухливих іграх стали діти тридцятої школи, а спрощений волейбол виграла команда школи номер двадцять один.

Баліхін
-"Из этих трех соревнований безусловно мини- футбол занимает самое популярное метсо среди детей, которые, как и взрослое население Мариуполя? относятся к этому виду спорта с большим уважением и любовью. Мальчишкам хочется поиграть с мячом".

У районих змаганнях з міні-футболу виступили вісім команд, які грали поміж собою за системою плей-оф. У першому матчі зустрілися хлопці сорок другої та двадцять першої школи. Микита Коротигін у команді сорок другої школи грає на позиції нападника. Він брав участь і у попередніх змаганнях.

Коротигін

-"Было ещё соревование "Охотники и утки", мы против этих же школ были. Мне интересно в лагере".

А Андрій Ковальов з двадцять першої школи та його товариші по команді налаштован тільки на перемогу, каже що вони добре тренувалися перед цими змаганнями.

Ковальов

-"Мы хотим занять первое место. Я буду играть нападающим. Тренировались мы в школе во дворе. Упрощенный волейбол мне тоже нравился, мы заняли первое -второе места".

У цій зустічі з великим рахунком перемогла команда двадцять першої школи, яка у підсумку і виграла районні змагання. На другому місці футболісти двадцятої школи, команда тридцятої школи посіла тут третє місце.

Просмотров: 1202 | Добавил: kap | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0